گردنبند آرتمیس با طرح لنگر کشتی و با استفاده از ورق طلای ۲۴ عیار ساخته شده است.
قاب این گردنبند از جنس استیل ضد حساسیت می باشد که به رنگ کربن است. طرح درون این قاب طرح آرتمیس است که از ورق های نازک طلا ۲۴ عیار ساخته شده اند و بر روی زمینه ای مشکی قرار گرفته است و روی آن برای درخشش و طول عمر بیشتر با یک لایه رزین پوشانده شده است.
بند این گردنبند به رنگ کربن بوده و از جنس استیل ۳۱۶ ضد حساسیت درست شده است. قفل این گردنبند نیز از مدل قفل زنجیر توپی بوده که باعث می شود گردنبند به آسانی دور گردن شما بسته شود.
قفل زنجیر توپی مخصوص زنجیرهایی می باشد که از به هم پیوستن کره های فلزی کوچک تشکیل شده و به اصلاح زنجیر توپی نام دارد. برای بستن این نوع قفل توپک انتهایی زنجیر را در میانه ی قفل که دارای فرو رفتگی است قرار داده و با هدایت توپک در جهت چپ یا راست و داخل قسمت باریک تر، قفل محکم می شود.
گردنبند آرتمیس دارای طول ۶۵ سانتی متر یعنی استاندارد گردنبند رو لباسی ست که جزء گردنبند های بلند به حساب می آید.
ست کامل این طرح شامل انگشتر مردانه و دستبند چرم از برند دانژه نیز قابل سفارش می باشد.
شما می توانید طرح های دیگر گردنبند را از سایت دانژه تهیه نمایید.
به یاد داشته باشید که گروه هنری دانژه هرگونه طرح سفارشی شما را نیز بر روی محصولات اجرا می کند.
تمامی محصولات گروه هنری دانژه با ضمانت اصالت کالا در اختیار شما عزیزان قرار می گیرد.
درباره طرح به کار برده شده :
«آرتمیـس» یا «آرتمیـز» در لغت به معنی راستگفتار بزرگ است. آرتمیس نخستین و تنها بانوی دریاسالار جهان است. تاریخنویسان یونان او را در زیبایی و برجستگی و متانت سرآمد همه زنان آن روزگار نامیدهاند.
در سال ۴۸۴ پیش از میلاد فرمان بسیج دریایی برای شرکت در جنگ با یونانیان توسط خشایارشا هخامنشی صادر شد. آرتمیس، فرماندار سرزمین «کاربه» با پنج فروند کشتی جنگی که خود فرماندهی آنها را در دست داشت، به نیروی دریایی ایران پیوست. در این نبرد ایران موفق به تصرف آتن شد. در این نبرد نیروی زمینی ایران از ۸۰۰ هزار پیاده و ۸۰ هزار سواره تشکیل شده بود. نیروی دریایی ایران دارای ۱۲۰۰ کشتی جنگی و ۳۰۰ کشتی ترابری بود. آرتمیس نخستین بانویی بود که فرمان دریاسالاری خود را از سوی خشایارشا هخامنشی دریافت کرد.
آرتمیس در سال ۴۸۰ پیش از میلاد در جنگ «سالامیس» که بین نیروی دریایی ایران و یونان درگرفت، شرکت داشت و دلاوریهای بسیاری از خود نشان داد. او همیشه مورد ستایش دوست و حتی دشمن قرار داشت.
او در نبرد سالامیس در دشوارترین شرایط جنگ با دلیری و بیباکی کممانندی توانست بخشی ازنیروی دریایی ایران را از خطر نابودی نجات دهد. به همین دلیل بود که او به افتخار دریافت فرمان دریاسالاری از سوی خشایارشا رسید. حتی به خشایارشا پیشنهاد ازدواج داد که به دلایلی این ازدواج صورت نگرفت، بهویژه از هنگامی که مساله جانشینی تاج و تخت میتوانست اهمیت حیاتی داشته باشد.
سنگینترین کشتی جنگی که تاکنون در ناوگان جنگی ایران فعال بودهاست، در زمان حکومت پهلوی به یاد این دریانورد نامگذاری شدهاست. ناوشکن اچاماس اسلوس را ایران در سال ۱۳۴۵ از بریتانیا خریداری کرد و آن را ناوشکن آرتمیس نامگذاری کرد.