برای اینکه قالب بتواند مقاومت کافی در برابر فشار جانبی بتن را داشته باشد در قالب بندی دیوارهای دو طرفه از بولت استفاده می شود . بولت ها بسته به نوع کارآیی آنها به چند دسته تقسیم می شوند :
۱- بولت دو سر دنده :
این بولت ها از میلگرد به قطر ۱۶ میلیمتر در طول های مختلف ساخته می شوند که در هر طرف دارای ۲۵ سانتیمتر رزوه می باشند . این بولت ها از داخل لوله پولیکای محافظ قرار گرفته بین دو قالب سوراخدار عبور کرده و در دو طرف توسط واشر و مهره بسته می شوند .
این نوع بولت پس از بتن ریزی از داخل لوله پولیکای محافظ خارج شده و مجدداً قابل استفاده می باشد .
این گروه قادر است در صورت نیاز این بولت ها را به صورت تمام رزوه نیز تولی نماید .
۲- میان بولت آب بند :
جهت سازه هایی که بتن می بایست آب بند باشد از این نوع میان بولت که دارای یک صفحه آب بند میانی است استفاده می شود . این میان بولت در سه نوع فولادی ، چدنی داکتیل و PVC تولید می شود .
اندازه این میان بولت ها از ضخامت دیوار کمتر است و پس از بتن ریزی در بتن مدفون شده و قابل استفاده جت مراحل بعدی نمی باشند .
۳- بولت بیرونی :
بولت های بیرونی به دو طرف میان بولت ها متصل شده و میان بولت را به قالب های دو طرف دیوار متصل می کند . بولت های بیرونی در دو اندازه ۳۵ سانتیمتر ( جهت پشت بند عمودی لوله ) و ۵۰ سانتیمتر ( جهت پشت بند عمودی سولجر ) تولید می شوند .
ه ) واشر و مهره :
جهت مهار بولت در پشت سولجر از واشر و مهره استفاده می شود . واشر و مهره دارای انواع مختلفی می باشد :
۱- واشر کاس که جهت مهار بولت و اتصال به سولجر به کار میرود و از ورق ۳۷-ST به ضخامت ۶ میلیمتر ساخته می شود .
۲- واشر دو لوله که جهت مهار بولت و اتصال به پشت بند دو لوله به کار می رود و از ورق ۳۷-ST به ضخامت ۸ میلیمتر ساخته می شود .
۳- مهره خروسکی که جهت مهار بولت در پشت واشر بسته شده و از چدن داکتیل نشکن ساخته می شود .
۴- مهره بولت واشر دار که جهت مهار بولت در پشت سولجر استفاده شده و از چدن داکتیل نشکن ساخته می شود .