کفپوش اپوکسی از سه لایه تشکیل شده است و درچندین مرحله اجرا می گردد.این کفپوش قابلیت اجرا برروی انواع سطوح را دارد. مواد شیمیایی تشکیل دهنده کفپوش اپوکسی عبارتند از : پرایمر اپوکسی؛ رزین؛ هاردنر اپوکسی پلی آمین؛رقیق کننده واکنش گر؛ فیلر ؛ادیتور ضد حباب؛ هم تراز کننده ضد سرب؛ رنگدانه ها و حلال هستند.کفپوش اپوکسی از مقاومت بالایی برخوردار است و همانطور که در بالا به آن اشاره شد قابلیت اجرا بر روی انواع سطوح را دارد که اکنون به نحوه ی اجرای آن می پردازیم:
در اولین مرحله باید سطح مورد نظر توسط کارشناسان بررسی شده تا نکات زیر سنجیده شود:
تمیزی کامل سطح که باید عاری از رسوبات؛گرد و غبار و ... باشد.
سنجیدن میزان رطوبت قبل از اجرای اپوکسی که باید زیر ۴.۵ درصد باشد.
ایجاد نمودن سطحی زبر برای چسبندگی اپوکسی که با ساب زدن به وجود میاید.
ترمیم انواع شکستگی و یا ترک های سطح اصلی
مرحله ی دوم شامل ایجاد لایه ی اولیه می باشد که پرایمر اپوکسی روی سطح توسط غلطک اجرا می شود. پرایمر به منظور صاف و یکدست کردن سطح و پوشاندن خلل و فرج اجرا می شود و بعد از انجام این مرحله به چندین ساعت زمان نیاز است تا کاملا خشک شده و آماده ی مراحل بعد گردد.
مرحله ی سوم اجرای لایه ی میانی کفپوش اپوکسی است. با توجه به عملکرد فضا و طرح مورد نظر این مرحله ممکن است خود به چندین مرحله افزایش یابد و مواد استفاده شده در این مرحله کاملا بستگی به نوع اپوکسی دارد.
مرحله ی چهارم اجرای لایه ی نهایی است که پس از حباب زدایی انجام می پذیرد و باعث مقاومت نهایی می گردد. بعد از اجرای این لایه باید ۳ الی ۴ روز به محیط استراحت داده و بعد از آن آماده ی استفاده است.