ابر روان کننده بتن کربوکسیلاتی زودگیر
ابر روان کننده بتن کربوکسیلاتی زودگیر
Power Carbuxylate plasticizer
Fast harden
PC۱۲-AF
ابر روانساز قدرتمند و کاهنده شدید آب با خاصیت تسریع در گیرش
شرح ابر روان کننده بتن کربوکسیلاتی زودگیر
ابر روان کننده بتن کربوکسیلاتی چیست؟
این محصول بر پایه پلی کربوکسیلات اتر، دارای قابلیت کاهندگی شدید آب اختلاط بتـن و افزایش دهنده بسیار قوی کارایی بتـن می باشد و دارای زنجیره های جانبی طویل می باشد که موجب پخش یکنواخت ذرات سیمان در بتـن می شود .ابر روان کننده بتن کربوکسیلاتی زودگیر، علاوه بر خواص ذکر شده به لحاظ دارا بودن خواص زودگیر کنندگی، برای تولیـد سگمنت های TBM، بتـن های توانمنـد و بتـن های درجا در مناطق سردسیری مناسب می باشد.این ماده به لحاظ دارا بودن مواد زودگیر کننده در فرمولاسیون خود، موجب حصول مقاومت فشاری زودرس برای بتن خواهد شد.
مکانیزم اثر
مکانیزم اثر ابر روان کننده بتن کربوکسیلاتی زودگیر
مکانیزم اثر محصول ابر روان کننده بتن کربوکسیلاتی زودگیر چگونه است ؟
ساختار مولکولهای تشکیل دهنده روانساز بر پایه پلی کربوکسیلات اتر، از یک شاخه اصلی و چند شاخه فرعی تشکیل شده است . با افزودن پلی کربوکسیلات اتر به مخلوط بتنی یا ملات سیمان ، لایه ای باردار، متشکل از مولکولهای پلی کربوکسیلات اتر، اطراف دانه های سیمان را فرا می گیرد و این امر موجب دفع ذرات سیمان از یکدیگر داخل مخلوط بتنی یا ملات می شود . در اصل ممانعت فضایی شاخه های فرعی ماده پلی کربوکسیلات اتر، باعث دفع ذرات می شوند و نیروی هیدروفوب در شاخه اصلی این ماده موجب جذب مولکول های بزرگ به واسطه ذرات سیمان شده و به این ترتیب مولکول های آب را در فاصله دورتری نسبت به ذرات سیمان مخلوط قرار می دهند و این خاصیت موجب روانی مخلوط بتنی یا ملات می شود. پس از گذر زمان مشخص ، بارهای ایجاد شده در مخلوط بتنی ، در اثر القای معکوس از بین می رود و موجب افت اسلامپ بتن و آغاز هیدراسیون سیمان و فرایند گیرش بتن و ملات می شود. علاوه بر روانی در فرمولاسیون تولید ابر روان کننده کربوکسیلاتی زودگیر، از مواد تندگیر کننده گیرش استفاده شده است که با قابلیت حفظ کارایی بتن در حالت خمیری موجب حصول گیرش سریعتر و مقاومت فشاری زودرس در بتن یا ملات شود.
چگونه از کیفیت ابر روان کننده بتن کربوکسیلاتی زودگیر مطمئن شویم؟
از مشخصات بارز ابر روان کننده بر پایه پلی کربوکسیلات اتر رنگ و نوع غلظت آن می باشد پلی کربوکسیلات اتر ، بصورت شفاف یا عسلی رنگ تولید می شود و غلظتی مانند روغن صنعتی دارد و با مشاهده ظاهری و لمس نوع غلظت با انگشتان دست می توان تا حدودی پی به کیفیت آن برد . چنانچه رنگ ابر روان کننده زودگیر به رنگ قهوه ای تیره باشد ، احتمال آن وجود دارد که برای تولید آن از موادی غیر از پلی کربوکسیلات اتر استفاده شده باشد . غلظت محصول ابر روان کننده بتن کربوکسیلاتی زودگیر باید در حد استاندارد باشد و با میزان مصرف توصیه شده از سوی تولید کننده منطبق باشد . هرچه تولید کننده محصول ، این ماده را با استفاده از مواد اولیه کمتر و با غلظت کمتری استفاده نماید ، به ناچار باید میزان بیشتری محصول وارد بتن شود و بالطبع با این کار میزان آب مازاد بر نیاز نیز به بتن اضافه خواهد شد که پیامدهای منفی برای بتن در پی خواهد داشت. همچنین در خرید ابر روان کننده زودگیر دقت نمایید تا تولید کننده میزان زودگیری کنترل شده ای را برای محصول در نظر گرفته باشد و چنانچه میزان زودگیری بیش از حد نرمال باشد ، هیدراسیون به سرعت انجام شده و نتایج مقاومتی منفی در پی خواهد داشت . همچنین دقت نمایید این محصول را از تولید کنندگانی خرید نمایید که دارای تعهد و تخصص باشند . چنانچه به جای مواد زودگیر کننده استاندارد از موادی مانند اسیدهای مخرب در فرمول تولید استفاده شود ، نتایج بسیار بدی را برای محصول و بتن در پی خواهد داشت.
خواص و اثرات
خواص و اثرات ابر روان کننده بتن کربوکسیلاتی زودگیر
ابر روان کننده بتن کربوکسیلاتی زودگیر چه خواص و اثراتی در بتن ایجاد می کند ؟
افزایش اسلامپ و کارایی بتن
جلوگیری از محبوس شدن هوا در بتن
عدم نیاز به ویبره نمودن بتن به لحاظ روانی مطلوب بتن
امکان باز کردن قالبها پس از ۱۲ الی ۱۸ ساعت پس از اتمام بتن ریزی، به دلیل گیرش اولیه سریعتر
سازگاری با انواع سیمان های پرتلند و SRC
افزایش میزان چسبندگی بتن به فولاد
امکان استفاده همزمان با فرآورده های میکروسیلیس و مواد پوزولانی
امکان کاهش نسبت آب به سیمان ( حدود ۳۰ درصد )
افزایش مقاومت فشاری بتن در سنین اولیه
افزایش مقاومت خمشی و مدول الاستیسیته بتن
ایجاد بتن خوش نما یا اکسپوز
افزایش مقاومت بتن در برابر عوامل جوی و شرایط محیطی
افزایش انسجام و کاهش نفوذپذیری بتن
کاهش انقباض و خزش بتن
مقاومت بیشتر در برابر عوامل آسیب رسان محیطی
کاربردها
کاربردهای ابر روان کننده بتن کربوکسیلاتی زودگیر
کاربردهای عمده ابر روان کننده بتن کربوکسیلاتی زودگیر چیست ؟
مناسب برای اجرای سازه توسط قالبهای تونلی و لغزان و ...
مناسب برای ساخت بتن های پیش ساخته
امکان اجرای بتن های توانمند و پرمقاومت
امکان ساخت ملاتهای تزریقی
امکان بتن ریزی در مقاطع باریک و با تراکم آرماتور بالا
ساخت بتن های خود متراکم شونده و خودتراز شونده
مناسب برای بتن ریزی در مناطق سردسیری
قابلیت ساخت بتن با عملکرد بالا
جدول مشخصات فیزیکی و شیمیایی
مشخصات فیزیکی و شیمیایی ابر روان کننده بتن کربوکسیلاتی زودگیر
مشخصات فیزیکی و شیمیایی ابر روان کننده بتن کربوکسیلاتی زودگیر به چه صورت می باشد؟
عنوان ویژگی
حالت مایع
رنگ قهوه ای عسلی
وزن مخصوص gr/cm۳ ۱۳/۱
استاندارد ASTM C۴۹۴ – ASTM C۱۰۱۷
یون کلر ندارد
PH حدود ۷
استاندارد
استاندارد ابرروان کننده بتن کربوکسیلاتی زودگیر
ابر روان کننده بتن کربوکسیلاتی با کدام یک از استانداردهای جهانی مطابقت دارد؟
ASTM C۴۹۴ – ASTM C۱۰۱۷
میزان مصرف
میزان مصرف ابر روان کننده بتن کربوکسیلاتی زودگیر
میزان مصرف استاندارد ابر روان کننده کربوکسیلاتی زودگیر چقدر است ؟
بهترین میزان مصرف برای کسب مشخصات خاص، با انجام آزمایشات مختلف در شرایط کارگاهی تعیین می شود . این امر بستگی به عوامل گوناگونی از جمله دمای محیط ، نوع و اندازه سنگدانه ها ، عیار سیمان ، نسبت آب به سیمان و ... دارد. ولی بطور معمول میزان نرمال مصرف ابر روان کننده از ۰/۲ الی ۰/۸ درصد وزن سیمان مصرفی می باشد . در نظر داشته باشد میزان زودگیر شدن بتن، با توجه به دوز مصرفی این محصول متغیر خواهد بود .
قیمت ابر روان کننده زودگیر ؟
قیمت فوق روان کننده کربوکسیلاتی زودگیر ؟
دقت نمایید که ملاک شما برای خرید ابر روان کننده زودگیر صرفا قیمت نباشد و به کیفیت و غلظت توجه ویژه ای داشته باشید . بطور مثال این محصول را می توان با میزان مواد اولیه کمتر و مصرف آب بیشتر تولید نمود و با قیمت پایینی عرضه نمود ولی این باعث آن خواهد شد که میزان مصرف بالاتر رود و در نتیجه با توجه به هم قیمت شدن و گاها گران تر شدن از جنس مرغوب ، با توجه به ورود میزان آب بیشتر به بتن ، موجب ضعف در بتن شویم . توصیه می شود برای دریافت قیمت ابر روان کننده زودگیر و خرید محصول با کیفیت با مدیران فروش شرکت بتن پلاست در ارتباط باشید
روش مصرف
روش مصرف ابر روان کننده بتن کربوکسیلاتی زودگیر
روش مصرف صحیح ابر روان کننده بتن کربوکسیلاتی زودگیر چگونه است ؟
مقدار ابر روان کننده بتن کربوکسیلاتی زودگیر محاسبه شده با توجه به عیار بتن با ۲ برابر حجم از آب اختلاط بتن رقیق شود . ماده افزودنی رقیق شده به بتن درحال اختلاط به تدریج اضافه شود .
این محصول را می توان به مخلوط آماده بتن اضافه نمود و پس از میکس کامل ، بتن ریزی انجام شود . پیشنهاد می شود به ازای هر متر مکعب بتن ، حداقل ۱ دقیقه عملیات میکس پس از افزودن محصول، صورت گیرد.
ابر روان کننده کربوکسیلاتی زودگیر را می توان در هنگام تولید بتن به بچینگ و یا تراک میکسر اضافه نمود. البته در صورتی که فاصله ساخت بتن تا محل بتن ریزی کوتاه باشد.
دقت شود ماده افزودنی ابر روان کننده بتن کربوکسیلاتی زودگیر مستقیم روی سیمان خشک ریخته نشود .