مخازن ذخیره نفت و گاز از جمله تجهیزات موجود در این صنایع هستند که تحت تأثیر عیوبی چون ترک و خوردگی حفره ای، به سرعت فرسوده می شوند. در صنعت نفت و گاز برای ذخیره و انبار مواد و سیالات مختلفی همچون نفت خام، گاز، آب، گلیکول و … از مخازن فایبرگلاس نفت و گاز استفاده میشود. استفاده از مصالح نوین پلیمری در ساخت مخازن نفت و گاز به دلیل مزیت های نسبی مخازن پلیمری نسبت به سایر انواع مخازن در حال افزایش است. با اینحال این مخازن فایبرگلاس نفت و گاز نیز به دلیل قرارگیری در معرض آسیبهایی همچون ترک خوردگی و یا نرم شدگی، نیازمند تعمیر و تقویت میباشند. روش انتخابی برای تعمیر و تقویت مخازن فایبرگلاس نفت و گاز باید به گونهای باشد که علاوه بر تعمیر و تقویت، اقتصاد طرح نیز لحاظ شده باشد. لذا گزینش طرح بهینه برای تعمیر و تقویت مخازن فایبرگلاس نفت و گاز باید توسط متخصصین با دانش و تجربه کافی در زمینه مخازن نفت و گاز انجام شود.
انواع آسیب و خوردگی مخازن فایبرگلاس نفت و گاز
این مخازن میتوانند از طریق خوردگی و پوسیدگی مخزن تخریب شوند. مواد شیمیایی خورنده و پرخطر، سایش و تغییرات دمایی، شتاب بیشتری به آسیب و خوردگی مخازن فایبرگلاس نفت و گاز میبخشند.
متخصصین تعمیر و تقویت مخازن فایبرگلاس نفت و گاز شرکت افزیر با تلفیق دانش و تجربه فراوان در زمینه تعمیر و تقویت مخازن فایبرگلاس نفت و گاز، برای کلیه انواع آسیب و خوردگی مخازن فایبرگلاس نفت و گاز ذکرشده، راهکار و محصول متناسب با نیاز شما را ارائه میکنند. برای کسب جزییات بیشتر در زمینه روش های تعمیر و جلوگیری از انواع آسیب و خوردگی مخازن فایبرگلاس نفت و گاز با متخصصین و مشاوران ما در تماس باشید.
تعمیر و تقویت مخازن فایبرگلاس نفت و گاز به کمک مصالح کامپوزیت پلیمری FRP شرکت افزیر
اهمیت انتخاب روش درست، دقیق و متناسب تعمیر و تقویت مخازن فایبرگلاس نفت و گاز در رعایت نکات فنی-مهندسی، مدیریت بهینه ریسک و مدیریت هزینه و کاهش بار مالی پروژه است. به عبارت بهتر، یک متخصص تعمیر و تقویت مخازن فایبرگلاس نفت و گاز باید بتواند راهکارها و محصولاتی را ارائه و پیشنهاد کند که در عین کارایی و کارآمدی، جنبه های اقتصادی طرح را نیز لحاظ کرده باشد.
مالکین و مجریان مخازن، چند گزینه برای تعمیر و جلوگیری از انواع آسیب و خوردگی در مخازن فایبرگلاس نفت و گاز دارند. تعمیر و تقویت جزئی یا کلی یک مخزن، زمان زیاد عدم سرویس دهی، تجهیزات گران و نیروی انسانی زیادی را تحمیل میکند. برخلاف مصالح فلزی، کامپوزیت ها دچار خوردگی نمیگردند و یک راهحل بلندمدت برای تعمیر و تقویت مخازن فایبرگلاس نفت و گاز محسوب میشوند. مقاومت زیاد و پایداری دمایی زیاد مصالح کامپوزیت پلیمری شرکت افزیر سبب میشود که بتوان از آنها در شرایطی با دمای حداکثر ۱۲۰ درجه سلسیوس و فشار بیش از psi ۲۰۰ بهرهبرداری کرد. به کمک روش نوین و تطبیقپذیر استفاده از لایههای مصالح کامپوزیت پلیمری شرکت CTech-LLC آلمان میتوان در کسری از زمان و هزینه اجرای روشهای قدیمی و سنتی، تعویض کف مخزن، تعمیر نقاط نشتی و یا نوسازی کل مخزن را به انجام رساند.
روش نوین تعمیر و تقویت مخازن فایبرگلاس نفت و گاز به کمک مصالح کامپوزیت پلیمری FRP سوپر لمینت شرکت افزیر
بسیاری از سازهها همانند مخازن آب، نفت یا گاز به صورت استوانه هستند. فشارهای هیدرواستاتیک ناشی ازسیالات، تنشهای حلقوی را ایجاد میکند که به دیواره جانبی اینگونه سازهها وارد میشود. مقدار این تنشها در پایه مخزن حداکثر است که با افزایش ارتفاع، کاهش مییابد. خوردگی سبب کاهش ضخامت دیواره فایبرگلاس (GRP) سازه میشود. این امر سبب افزایش تنشهای محیطی میشود و باید هرچه سریعتر اقدامات مربوط به تعمیر و تقویت مخزن فایبرگلاس نفت و گاز انجام شود.
بیشتر بدانید:
معرفی کامپوزیت های FRP
به طور کلی هدف از تعمیر و تقویت مخازن فایبرگلاس نفت و گاز با استفاده از مصالح کامپوزیت پلیمری سوپر لمینت شرکت افزیر را میتوان موارد زیر برشمرد:
افزایش مقاومت مخزن
افزایش مقاومت برشی
کنترل ترک
آب بندی و عایق نمودن
مقاوم سازی در برابر خوردگی
مقاوم سازی در برابر حملات مواد شیمیایی
افزایش عمر و دوام
شرکت افزیر که از پیشگامان و پیشروان حوزه تعمیر و تقویت انواع آسیب و خوردگی مخازن فایبرگلاس نفت و گاز میباشد، آماده ارائه خدمات موردنیاز شما در سراسر کشور میباشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر، مشاوران ما در هر لحظه آماده پاسخگویی به شما میباشند.
انواع مخازن فایبرگلاس نفت و گاز قابل تعمیر و تقویت به کمک محصولات کامپوزیت پلیمری FRP سوپر لمینت شرکت افزیر:
انواع مخازن فایبرگلاس نفت و گاز براساس عملکرد و نوع سیالی که محتوی آن هستند عبارتند از:
۱) مخازن فایبرگلاس نگهداری (Storage Tanks)
کاربرد این نوع مخازن، نگهداری سیالات در فشارهای متعارف (کم) همچون آب یا سوخت است.
۲) مخازن فایبرگلاس تحت فشار
این نوع مخازن فایبرگلاس حاوی سیالات با فشار بالا هستند. به دلیل اینکه خطر انفجار در اینگونه مخازن زیاد است، طراحی و ساخت آنها نیازمند دقت و سخت گیری فراوان است.
۳) مخازن فایبرگلاس نوسانگیر
وظیفه این مخازن این است که ضربات ناشی از نوسانات جریان سیال را خنثی کنند و به همین دلیل موقعیت آنها در خطوط توزیع است. همچنین این مخازن از ایجاد پدیده ضربه قوچ در لوله ها جلوگیری میکنند.
۴) مخازن فایبرگلاس تنظیم کنندهی ارتفاع
عملکرد این مخزن مشابه مخازن نوسان گیر بوده و هرگاه بخواهند فشار (ارتفاع) ثابتی را درخط جریان سیال در پایین دست حفظ کنند از چنین مخازنی استفاده میکنند .
۵) انباره ها
کاربرد این مخازن شبیه مخازن نوسان گیر بوده با این تفاوت که در فشارهای بالا کار میکنند و در مدارهای سیال فشرده (هیدرولیک) به کار میروند.
۶) مخازن فایبرگلاس کم فشار
از این نوع مخازن برای ذخیره کردن مایعات با فشار بخار کم تر از psi ۱۵ استفاده میشود. از جمله این مایعات می توان به گلیکول، سوخت دیزل، بنزین، نفت سفید و نفت کوره اشاره نمود.
۷) مخازن کم فشار روباز
از جمله ساده ترین انواع مخازن میباشند که اغلب به صورت عمودی نصب میشوند و برای نگهداری موادی مانند آب که تماس آنها با هوا خطری ایجاد نمیکند بهکار میروند.
۸) مخازن سقف ثابت
ساخت این نوع مخازن نیز به صورت عمودی است و دارای سقف مخروطی شکل ثابت میباشند و استفاده فراوانی در صنعت نفت و گاز دارند.
۹) مخازن فایبرگلاس سقف شناور
مخازن عمودی ای هستند که سقف مخزن برروی سطح سیال قرار گرفته و متحرک است که این امر باعث میشود از سرعت تبخیر مایع نفتی کاسته و از هدررفت آن جلوگیری شود.
هزینه تعمیر و تقویت لولههای مخازن فایبرگلاس (GRP) نفت و گاز
واحد تعمیر و تقویت مخازن فایبرگلاس نفت و گاز شرکت افزیر آماده ارائه جزییات بیشتر و ارائه راهکار متناسب با نیاز شما میباشد.
برای دریافت اطلاعات جامع درباره قیمت و هزینه انواع روش های تعمیر و تقویت مخازن فایبرگلاس (GRP) نفت و گاز به خصوص با استفاده از مصالح کامپوزیت پلیمری FRP سوپر لمینت شرکت افزیر کافی است با متخصصین ما در تماس باشید.