خط تولید مربای توتفرنگی با بهرهگیری از ماشینآلات تمام اتوماتیک محصول نهایی با بالاترین کیفیت را تولید می کند. برای جلوگیری از لهیدگی، به دلیل حساسیت در بافت توت فرنگی، ماشینآلات خط تولید مربا توتفرنگی سیمرکو بهصورت تمام اتوماتیک میباشند. این خط، در تولید مربا و مارمالاد انواع مختلف توتها نظیر شاهتوت، بلوبری و تمشک قابل بهرهبرداری میباشد.
خط تولید مربای توتفرنگی سیمرکو ، با توجه به درخواست کارفرما در ظرفیتهای کارگاهی و صنعتی طراحی و ساخته میشود. خط تولید کارگاهی قابلیت پردازش ۱ تن توتفرنگی در هر شیف کاری روزانه را داشته و ۴۰۰۰ عدد شیشه مربا تولید میکند. خط تولید صنعتی نیز با ورودی ۳ تن توتفرنگی در هر روز، بهمیزان ۱۲۰۰۰ عدد شیشه مربا تولید مینماید. امکان توسعه این خط بهمنظور افزایش ظرفیت تولید تا ۵۰ هزار عدد شیشه در روز میسر میباشد.
تولید مربای توتفرنگی در حالت کلی شامل فرآیندهای آمادهسازی، تولید و بستهبندی میباشد. فرآیند تولید مربای توتفرنگی به روش صنعتی را در ادامه دنبال نمایید.
فرآیند تولید مربای توتفرنگی
تولید صنعتی مربای توتفرنگی شامل مراحل گوناگون است که در قالب ۳ بخش کلی زیر انجام میشود:
بخش آمادهسازی
بخش تولید
بخش بستهبندی
۱. بخش آمادهسازی
آمادهسازی توتفرنگی جهت تولید مربا شامل مراحل شستشو و گلگیری میباشد. شستشوی توتفرنگی در کانالشستشو و گلگیری توسط پرسنل تولید بهصورت دستی انجام میشود. اگر تولید مربا، بهصورت مارمالاد مورد نظر باشد، فرآیند آمادهسازی شامل چرخ کردن نیز می باشد، در غیر این صورت، توتفرنگی پس از گلگیری، به سمت دستگاه تغلیظ هدایت میشود.
فرآیند آمادهسازی توتفرنگی و شهد جهت تولید مربا توسط دو دستگاه بچ و فرمولاسیون تکمیل میشود. آمادهسازی توتفرنگی در دستگاه بچ با مکانسیم تغلیظ تحت خلا و آمادهسازی شهد در دستگاه فرمولاسیون با افزودن آب و پکتین صورت میگیرد. در نهایت، توتفرنگی پخته شده در بچ و شهد فرموله شده توسط دستگاه فرمولاسیون توسط منوپمپ به بخش تولید پمپاژ میشوند.
کانال شستشو
نوار بالابر
نوار نقاله
چرخ گوشت
تغلیظکننده بچ
منوپمپ
دستگاه فرمولاسیون مربا
۲. بخش تولید
در بخش تولید پس از آماده سازی شیشه توسط سینی ترافیک و دستگاه شیشهشور، عمل پر کردن بهصورت داغ انجام میشود. در این مرحله، میوههای توتفرنگی پخته شده و شهد مربای فرمولهشده، درون هاپر پرکن توسط همزن، میکس میشوند تا مخلوط نهایی بهصورت همگن درآمده و سپس در شیشهها پر شود. پس از پر کردن، عمل درببندی توسط دستگاه درببند شیشه انجام شده و بدین ترتیب، درب شیشههای حاوی مربا، پلمپ میشود. در پایان فرآیند تولید، عملیات پاستور کردن، توسط تونل پاستوریزاتور انجام شده و شیشهها مربای توتفرنگی به بخش بستهبندی هدایت میشوند.
سینی ترافیک
دستگاه شستشو و خشککن شیشه
پرکن پیستونی ردیفی
درببند شیشه
تونل پاستوریزاتور
۳. بخش بستهبندی
در بخش بستهبندی، شیشههای حاوی مربای توتفرنگی، ابتدا غلافزنی شده و سپس لیبل و تاریخ مورد نظر بر روی آن ثبت میشود. در نهایت، شیشههای مربا در بستههای چندتایی شیرینک شده و جهت عرضه نهایی به انبار قرنطینه منتقل میشوند.
غلافزن
لیبلزن