شکل دارویی:
قرص گرد محدب، روکشدار (F.C.)
موارد مصرف:
-
مقدار مصرف:
بزرگسالان:
به عنوان متوقف کننده مالاریا :۴۰۰ میلیگرم (۲ قرص) هـر هفت روز یک بـار، مصـرف میشود.
به عنوان درمان کننده مالاریا :ابتدا ۸۰۰ میلیگرم و سپس هر ۸-۶ ساعت ۴۰۰ میلیگرم و پس از آن برای روزهای دوم و سوم ۴۰۰ میلیگرم یک بار در روز مصرف میشود.
به عنوان تعدیل کننده روماتیسم: mg/kg/day ۵/۶ همراه با غذا یا شیر مصرف میشود.
در درمان لوپوس اریتماتوز: مقدار مصرف mg/kg/day ۵/۶ میباشد.
کودکان:
فقط طبق نظر پزشک مصرف گردد.
وزن:
۳۰۰ ± ۷.۵
مدت انقضا:
چهارسال
تعداد در هربسته:
۱۰۰
نگهداری:
دارو را دور از نور و رطوبت ، در دمای زیر ۳۰ درجه سانتی گراد درون جعبه نگهداری نمایید. دور از دسترس کودکان قرار داده شود. از مصرف داروهای تاریخ گذشته خودداری کنید.
توصیه های مهم:
● وجود هر گونه حساسیت به هیدروکسی کلروکین یا کلروکین و مواد دیگر از قبیـل، غذاها، رنگها و مـواد محافظ.
● در صورت حاملگی و شیردهی.
● در صورت ابتلاء به بیماریهای خونی و اختلالات بینایی، بیماریهای کبدی، اختلالات مغزی، صرع و بیماریهای پوستی و بیماریهای شدید گوارشی و افرادی که کمبود آنزیم گلوکز ۶- فسفات دهیدروژناز دارند.
● قبل از مصرف هر نوع داروی جدید (چه با نسخه و چه بدون نسخه) یا به وجود آمدن هر نوع مسئلهی تازه به هنگام استفاده از این دارو پزشک معالجتان را مطلع سازید.
دارو را طبق دستور پزشک مصرف نمایید و دوره درمان را کامل کنید. دارو را بیش از مقدار تجویز شده مصرف نکنید. برای کاهش تحرکات احتمالی گوارشی آن را همراه غذا یا شیر میل نمایید.
در صورتی که یک نوبت از دارو را فراموش کردید به ترتیب زیر عمل نمایید:
اگر هر هفت روز یک بار، دارو را مصرف میکنید به محض به یاد آوردن آن را مصرف نمایید. در صورتی که روزی یک بار مصرف میکنید، به محض به یاد آوردن آن را مصرف نمایید ولی اگر تا روز بعد آن را به یاد نیاوردید، از مصرف آن خودداری کرده و مقدار مصرف بعدی را دو برابر نکنید.
در طول درمان با این دارو در صورت بروز هر گونه نشانههای اختلال بینایی و یا ضعف عضلانی و یا اختلالات خونی، با پزشک خود سریعاً مشورت نمایید. در صورت بروز سرگیجه و منگی احتیاط نمایید. دارو را دور از دسترس اطفال نگهداری کنید، مرگ ناشی از مصرف حتی سه یا چهار قرص گزارش شده است.
موارد منع مصرف:
-
عوارض جانبی:
هر دارو به موازات اثر درمانی مطلوب ممکن است باعث بروز بعضی عوارض ناخواسته نیز شود، اگرچه همهی این عوارض در یک فرد دیده نمیشود. در صورت بروز هر عارضهای با پزشک مشورت نمایید:
در صورت بروز عوارضی مانند تاری دید، اشکال در مطالعه کردن، یا هر گونه تغییر بینایی، اشکال در تنفس و خواب آلودگی پزشک خود را سریعاً مطلع سازید. همچنین در صورت ادامه و یا ایجاد مزاحمت عوارضی مانند اسهال، سردرد، کاهش اشتها، تهوع با استفراغ و کرامپ یا درد معده با پزشک خود مشورت نمایید.