توضیحات
۱- قرص آملودیپین چیست و برای چه مواردی استفاده می شود؟
قرص های آملودیپین مینو حاوی ماده موثره آملودیپین هستند که متعلق به دسته دارویی متضادهای کلسیم است. این قرص ها می تواند برای درمان فشار خون بالا و نوع خاصی از درد قفسه سینه به نام آنژین استفاده شوند. در بیماران مبتلا به فشار خون بالا این دسته دارویی با شل کردن دیواره عروق کمک می کنند که خون راحت تر از آنها عبور کند. در بیماران مبتلا به آنژین، آملودیپین با تقویت خون رسانی به ماهیچه قلب به رسیدن اکسیژن بیشتر به این ماهیچه کمک می کند که در نهایت سبب فروکش کردن درد قفسه سینه می شود.
۲- قبل از مصرف آملودیپین به این نکات توجه کنید:
از قرص های آملودیپین استفاده نکنید، اگر:
به آملودیپین ، یا داروی دیگری از این دسته و یا هر یک از اجزا دیگر تشکیل دهنده این قرص حساسیت دارید.
به علت حمله قلبی دچار نارسایی قلبی هستید.
هشدارها و احتیاطات مصرف:
اگر هریک از بیماری های زیر را داشته یا دارید، قبل از شروع مصرف به اطلاع پزشک خود برسانید:
حمله قلبی اخیر
نارسایی قلبی
بیماری کبدی
افزایش شدید در فشار خون (به حالت بحرانی و اورژانسی)
تداخلات دارویی آملودیپین:
اگر در گذشته و یا در حال حاضر از هر داروی دیگری استفاده کرده اید و یا قصد استفاده از داروی دیگری را دارید، حتما پزشک یا داروساز خود را در جریان بگذارید. این مسئله شامل داروهایی که بدون نسخه دریافت کرده اید هم می شود.
۳- روش صحیح مصرف قرص آملودیپین:
فرص ها را به همراه یک لیوان کامل آب و در زمانی مشخص از روز استفاده کنید. می توانید این قرص ها را قبل یا بعد از وعده غذایی خود مصرف کنید. طبق دستورات پزشک خود و به میزان تجویز شده از قرص ها میل کنید. برای اطمینان از مقدار و دفعات مصرف به برچسب داروخانه مراجعه کنید.
۴- عوارض جانبی احتمالی قرص آملودیپین:
مانند تمام داروها، این دارو هم ممکن است باعث عوارض جانبی ناخواسته ای شود. اگرچه همه ی مصرف کنندگان این عوارض را تجربه نمی کنند.
عوارض جانبی بستگی به مقدار و طول مدت مصرف دارو دارد. رایج ترین عوارض این دارو عبارتند از سردرد، خواب آلودگی، سر گیجه، گر گرفتگی به ویژه در صورت، احساس عمومی ناخوشی، درد شکمی، خستگی و تورم قوزک پا.
۵- روش نگهداری قرص آملودیپین:
دور از دسترس اطفال نگهداری کنید.
جهت محافظت در برابر نور و رطوبت، ترجیحاً در بسته بندی اصلی نگهداری کنید.
بعد از گذشتن از تاریخ انقضای این دارو، آن را استفاده نکنید. تاریخ انقضا بر روی ورقه و کارتن قرص ها با عبارت EXP مشخص است.
تاریخ انقضا به آخرین روز ماهی که ذکر شده است اشاره دارد.