دماسنج و یا همان ترمومتر چوبی(دماسنج چوبی محیطی) بسیار ارزان و کارآمد جهت استفاده در انواع محیط با استحکام بالا که شرکت زمردآزما نیز مفتخر است با مکاتبه با کشور های چین و آلمان به سفارش این شرکت با سطح فایبر کلاس و پلاستیکی و فلز تراگمیNTVL که قابلیت جذب دما را نداشته باشد سفارش و وارد نموده است. ابعاد این دستگاه ۲۰۰×۱۵۰میلی متر می باشد که دماسنج هایی با ابعاد کوچکتر و بزگتر نیز به فروش میرسد.
ترمومتر چوبی (دماسنج چوبی محیطی)
دماسنج های وارداتی دیواری آنالوگ دارای مایع الکل عموما میباشند ولی به درخواست این شرکت با برند آلمان موفق به واردات دماسنج جیوه ای دیواری نیز حائل امدیم. دماسنج های الکلی و جیوهای رایج ترین دماسنجها هستند که با جیوه یا الکل درون مخزنشان کار میکنند. رنج اندازه گیری دماسنج محیطی از ۵۰- الی ۷۰+ بالای صفر میباشد که یک طرف ان به سانتیکراد نوشته شده و سمت دیگر ان به فارنهایت جهت استفاده در مدلها و مراجع خارجی مورد استفاده میباشد.
خرید دماسنج چوبی محیط و فروش دماسنج چوبی محیط (ترمومتر چوبی محیط,ترمومتر چوبی یخچال,دماسنج چوبی یخچال)در مجموعه زمردآزما
به دنبال كشف دماسنج گابريل دانيل فارنهايت دانشمند هلندي در قرن هفدهم نوعي دماسنج گازي و الكلي ساخت كه با دقت اندازهگيري بيشتري ميتواند دماي هوا را اندازهگيري كند. او به سال ۱۷۱۴ ميلادي دماسنج جيوهاي را طراحي و با ضريب دقت بالايي با شيوهاي خاص درجهبندي نمود. فارنهايت نتايج تحقيقات خود را در سال ۱۷۲۴ ميلادي منتشر ساخت.آندرس سيليسيوس دانشمند سوئدي به سال ۱۷۲۳ دماسنج جيوهاي را به صد قسمت مساوي تقسيمبندي نمود. اندازهگيري دماي هوا به روش سانتيگراد، (سليسيوس) به نام پرافتخار ايشان ثبت شده است.ژول دانشمند انگليسي با اعتقاد به اين كه گرما نوعي انرژي است آزمايشهاي فراواني در اين راستا به انجام رسانيد. او با اندازهگيري اختلاف دماي آب در بالا و پايين يك آبشار صد و ده متري روي تبديل انرژي پتانسيل آب به گرما بررسيهاي فراواني به انجام رسانيد. پس از انجام اين بررسيها او به اين نتيجه رسيد كه مقدار انرژي در جهان ثابت است فقط ميتواند از صورتي به صورت ديگر تبديل شود. پس اجسام ميتوانند در حالت تعادل گرمايي وجود داشته باشند. ژول در سال ۱۸۴۳ اظهار داشت كه هرگاه مقدار معيني از انرژي مكانيكي به نظر ناپديد آيد، همراه آن مقدار معيني گرما ظاهر شده است و اين دلالت بر پايستگي چيزي دارد كه امروزه آن را انرژي ميناميم. ژول ميگويد كه او خشنود است از اينكه عوامل بزرگ طبيعت به فرمان خالق فناناپذير هستند و اينكه هرگاه (انرژي) مكانيكي صرف شود هم ارز گرمايي دقيقي از آن به دست ميآيد.