کلیۀ نمایشگرهای بالانس به دو نوع اصلی offline و on line تقسیم بندی می گردند.از نظر ساختمان داخلی نمایش دهنده ها به دو نوع offline (دیجیتالی ) و (آنالوگ) on line تقسیم بندی می گردند.خصوصیات و انواع هر یک از این نمایش دهنده ها عبارتند از :
الف-(دیجیتالی) ON Line
در این نوع از نمایش دهنده ها که عموماً از یک پردازشگر به جای مدارات الکترونیک استفاده می گردد موج خروجی از سنسورها توسط یک D/A با فرکانس مشخص نمونه برداری شده و توسط روش های محاسبات عددی دامنه و فاز نابالانسی محاسبه می گردد بدلیل زمان بری محاسبات یاد شده سیستم نمایش دهنده ، بصورت پریودیک مقادیر نابالانسی را محاسبه و نمایش می دهد ، مدت زمان این محاسبات بستگی به سرعت نمونه برداری و سرعت محاسباتی پردازشگر دارد .بدلیل وجود خطاهای ناشی از محاسبات عددی ، عدم تنظیم دقیق فرکانس نمونه برداری و همچنین اثر هونینگ بر روی نمونه برداری حداکثر دقت این نمایش دهنده ها در محدودۀ G ۲/۵ می باشد.همچنین به دلیل عدم دقت و ثبات محاسبات صورت گرفته ، تداخل صفحات نابالانسی در این نوع نمایش دهنده گاهاً تا ۴۰% افزایش می یابد از طرفی به دلیل عدم پیوستگی در مقادیر نمایش داده شده امکان ردیابی خطاهای ناشی از خرابی بلبرینگها ، دو پهنی شافت ، خرابی سنسورها ، …..نمی باشد.از انواع مشهور این نمایش دهنده می توان به Cab ۷۲۰ ، Cab ۹۲۰ ساخت شنک اشاره نمود.
ب- on line (Analog)
در این نوع نمایش دهنده ها قسمت فیلترینگ و بخش اعظم محاسبات نابالانسی توسط سیستم الکترونیک آنالوگ صورت می پذیرد. و بدلیل عدم وجود سیستم نمونه برداری خطاهای نمایش دهنده های offline در این نمایش دهنده ها دیده نمی شود. همچنین به دلیل پیوستگی در مقادیر نابالانسی نمایش داده شده ، عیوب دستگاه و روتور براحتی توسط اپراتور قابل ردیابی و تشخیص می باشد. این نمایش دهنده ها از نظر سیستم الکترونیک بکار رفته در بخش فیلترینگ خود تقسیم بندی می شوند.
انواع نمایش دهنده دستگاهای بالانس از ابتدا تا کنون از سه روش اصلی فیلترینگ جهت افزایش دقت در نمایش نابالانسی استفاده می کنند.این روشها و مزایا و معایب آنها عبارتند از :
الف – فیلترینگ آنالوگ
در این روش با استفاده از فیلترهای آنالوگ پایین گذر (از درجۀ ۲ به بالا)ارتعاشات نابالانسی (دریافتی توسط سنسورهای ارتعاشی)را جدا سازی می نمایند.این روش معمولاً در دستگاههایی که نیاز به دقت کمتری دارند (بالانس چرخ خودرو) به دلیل ارزانی تولید استفاده می گردد.حداکثر دقت دریافتی توسط این مدل از نمایش دهنده ها G۲۵ می باشد.
ب- رکتیفایر
در این روش جهت جداسازی (فیلترینگ) ارتعاشات نابالانسی (دریافتی توسط سنسورهای ارتعاشی) از سایر ارتعاشات موجود در دستگاه بالانس از سیستم رکتیفایر استفاده می گردد.حداکثر حساسیت دریافتی از نمایش دهنده مجهز به این سیستم حداکثر G ۱/۵ می باشد. با توجه به صفحهای سیستم فیلترینگ رکتیفایر ، این نوع از سیستم ها جهت بالانس روتورهایی که ملحقات آزاد و یا لق دارند مناسب نمی باشد. هزینۀ ساخت این نوع نمایش دهنده ها از سیستم های فیلترینگ آنالوگ بالاتر می باشد.
ج-وات متریک
در این نوع از نمایش دهنده ها جهت تعیین میزان ارتعاشات نابالانسی با استفاده از سیستم های الکترونیکی خاص ، از روش تعیین میزان انرژی ارتعاشات با فرکانس دلخواه استفاده می گردد با توجه به سیستم های الکترونیکی بکار گرفته شده در این روش ، دقت این نوع نمایش دهند ها بسیار بالا بوده (G۰/۱) و ساخت آنها هزینه بری زیادی خواهد داشت.این روش معایب سیستم رکتیفایر را ندارد.