کابینت آشپزخانه مدرن ارتفاعی بلند و کشیده دارد و نسبت به کابینت های کلاسیک لاغرتر هستند. به کابینت مدرن کابینت های بدون فریم هم گفته می شود چراکه چهارچوب آنها قابل رویت نیست. درهای اینکونه کابینت ها ساده و تخت هستند.
قبل از تهیه کابینت مورد نیاز خود از انواع کابینت آشپزخانه ، باید بدانید که راز استفاده بهینه از سانت به سانت فضای آشپزخانه بخصوص در فضاهای کوچک آپارتمانی یک طرح بندی مناسب برای کابینت ها و استفاده از تمام قسمت های فضا از جمله گوشه ها در نقشه نصب کابینت ها است. برخی از کابینت ها به دلیل عمق و پهنای نامناسبی که دارند نمی توان به راحتی از آنها استفاده کرد .
در این نوع همانطور که از نامشان پیداست مدرن هستند و امروزی یا به تعبیری دیگر اسپرت هستند طرحهای کاملا ساده ای دارند معمولا با طرح های مینیمال و تزئینات ناچیز عرضه می شوند.
در این سبک کابینت ها را می توان در ۴ نوع عرضه کرد:
۱) پولیش
در این مدل درب کابینت ها با استفاده از پوشش رنگ مخصوص پلی اورتان رنگ آمیزی شده و پس از طی فرآیند پولیش کاری بصورت براق در خواهد آمد.معمولا در این نوع از رنگ های ساده و بدون طرح استفاده می شود.
۲) هایگلاس
نوعی ام دی اف با روکش نوعی پلاستیک به نام های گلاس است که مانند شیشه شفاف عمل می کند با این تفاوت که از شیشه سبک تر و محکم تر است.
اکثر ورق های هایگلاس یک رو بوده که روی ورق با سلفون پوشانده شده و پشت ورق ظاهری سفید و از جنس ملامین و کاغذ است. نوع با کیفیت آن خوب و نوع بی کیفیت آن هنگام برش دچار لب پریدگی می شود. هر چه جنس هایگلاس بهتر باشد ماندگاری کابینت ها بیشتر خواهد بود. دیگر برخوردار هستند.
کیفیت مغز ام دی اف، جنس روکش هایگلاس ،دستگاه پرس، و نوع چسب مصرف شده به طور مستقیم بر کیفیت هایگلاس اثر دارند.
۳) پلی گلاس
در ام دی اف های پلی گلاس، یک لایه شفاف ۷۵ میکرونی از پلی استر بر روی سطح یک طرف ورق ام دی اف دو رو ملامین پرس شده است و رنگ نهایی صفحه توسط رنگ لایه ملامین که روکشی ازپلی استر دارد تعیین می شود و به مرور زمان نیز هیچ تغییر رنگی در ورق های ملامین و پلی گلاس ایجاد نمی شود.
مقاومت سطح این ورق ها در برابر خراش به اندازه ای بالاست که به شما اجازه می دهد با یک اسفنج سطوح را بدون ایجاد خراش تمیز کنید.
۴) چوب
در این مدل از صفحات ام دی اف با روکش های چوب طبیعی مانند: ملچ، پالیساندر، گردو، اکاژو و … استفاده می گردد.