رطوبت گیر کمپرسور یکی از فناوری های قدیمی است که از گذشته تا کنون مورد استفاده کارخانه دارها قرار می گیرد. در حالت کلی میتوان گفت هر کدام از این دستگاه ها عملکرد و ساختار مشخص به خود را دارند. اما همه آن ها به مواردی همچون میکروفیلترها و رطوبت گیرهای خشککن تقسیم میشوند.
رطوبت گیر یا همان خشک کن هوا که درایر تبریدی یا یخچالی هم نامیده میشود یکی دیگر از پر فروش ترین انواع رطوبت گیر در سطح بین المللی است زیرا این سیستم ذرات و رطوبت را در خود به دام می اندازد و با پایین آوردن دما، مواد اضافی را از بین میبرد.
نحوه ی عملکرد رطوبت گیر کمپرسور باد
دستگاه رطوبت گیر کمپرسور توسط یک ورودی و یک خروجی ۳۰ درصد از ذرات رطوبت را کمک میکند تا حذف نماید. بخاطر متراکم نبودن رطوبت محیط، اغلب مقداری آب در خطوط هوای فشرده موجود میباشد که برای دستگاهها آسیبزا میباشد.
هوا در این پدیده ی رطوبتگیری از قسمت ورودی دستگاه، وارد سیستم میشود و دستگاه انواع مختلف ذره ها را میتواند بگیرد. این رطوبت های ورودی به سیستم خشک کن از بین خواهند رفت و یا در مخازن جمع خواهند شد و یا توسط شیر تخلیه از دستگاه تخلیه میگردد. البته مقدار رطوبت محیط هم در کارکرد دستگاه ما تاثیر گذار میباشد.