- تعداد بازدید : ۵۷۰ بار
- سال تاسیس : ۱۳۷۷
- تلفن ثابت : ۰۲۱۷۷۶۳۸۷۷۲
- فکس : ۰۲۱۷۷۶۴۵۹۶۶
- تلگرام : matsagroup
- اینستاگرام : matsagroup
- وب سایت : http://www.matsajet.ir/
- پست الکترونیکی : info@metsajet.com
- یوتیوب : https://www.youtube.com/channel/UCCi6XjwV3eUwXCKL4z85YwA%20
- لینک آپارات : https://www.aparat.com/matsa%20
- آدرس : تهران-سه راه طالقانی- خیابان خواجه نصیر - نبش خیابان مقدم -پلاک۲۵۴
-
درباره ما :
در سال های پایانی دهه ۷۰ و پس از الزام شرکتها و کارخانجات داخلی به درج تاریخ تولید و انقضاء بر روی محصولات، عدم وجود فناوری تولید دستگاههای چاپگر در داخل کشور، برای بسیاری از دست اندرکاران عرصه تولید تبدیل به یک معضل و هزینه مضاعف بابت تامین ماشین آلات از خارج از کشور شد. عدم تولید چنین دستگاهی در داخل، نه تنها منجر به وابستگی کشور به بیگانگان میشد، بلکه سالانه رقم قابل ...
بیشتر -
درباره ما :
در سال های پایانی دهه ۷۰ و پس از الزام شرکتها و کارخانجات داخلی به درج تاریخ تولید و انقضاء بر روی محصولات، عدم وجود فناوری تولید دستگاههای چاپگر در داخل کشور، برای بسیاری از دست اندرکاران عرصه تولید تبدیل به یک معضل و هزینه مضاعف بابت تامین ماشین آلات از خارج از کشور شد. عدم تولید چنین دستگاهی در داخل، نه تنها منجر به وابستگی کشور به بیگانگان میشد، بلکه سالانه رقم قابل توجهی ارز از کشور جهت تهیه دستگاه چاپ دیجیتال صنعتی و جوهر مخصوص آن خارج میکرد.در همین دوره، مهندس همایون شهرستانی بنیانگذار شرکت علم و فناوری سوبار که تحصیلات خود را در مقطع فوق لیسانس طراحی سیستم های الکترونیک در انگلستان پشت سر گذاشته بود، با وقوع زلزله منجیل برای کمک به پدر به منظور بازسازی کارخانه تولید روغن زیتون «سفید رود» به ایران بازگشته بود، با تلاش و به کارگیری دانش فنی خود و مجموعه ای از مهندسان جوان همراهش، نسبت به طراحی و تولید دستگاه های چاپ دیجیتال تاریخ تولید و انقضا اقدام کرد.در این راستا، او در سال ۱۳۷۷ «مطسا» (مرکز طراحی سیستمهای الکترونیکی) را به عنوان شرکت تحقیق و توسعه دستگاههای چاپ صنعتی تاسیس و رسما فعالیت خود را در این زمینه آغاز کرد. فعالیتی که منجر شد تا اولین دستگاه جت پرینتر با هد “XAAR” (تولید کننده هد پرینترهای صنعتی در انگلستان) در سال ۱۳۷۸ در ایران تولید شود.پس از عملکرد موفقیت آمیز جت پرینتر مزبور در کارخانجات صنایع غذایی، عرضه این محصول به دیگر صنایع نیز در سال ۱۳۷۹ آغاز شد، از مهمترین آنها می توان به کارخانه سوپا (ساخت وسایل یکبار مصرف پزشکی) اشاره نمود که اقدام به تجهیز خطوط تولید خود با جت پرینتر های مطسا کرد. در همین زمان این مجموعه اقدام به ایجاد یک واحد مستقل تحقیق و توسعه در راستای حفظ موقعیت فنی و همگام سازی با دانش جهانی با استفاده از مهندسین جوان نمود. با بهره گیری از واحد تحقیق و توسعه سطح کیفی محصولات ارتقا یافت و در جهت تامین نیاز بازار خط تولید انبوه راه اندازی گردید و مقدمات و بستر لازم جهت خودکفایی کامل کشور در صنعت تولید دستگاه های چاپ صنعتی و دیجیتال را فراهم کرد.
در سال ۱۳۸۱ این شرکت به عضویت “انجمن مخترعین ایران” به عنوان تنها تولید کننده پرینتر های صنعتی و چاپگرهای دیجیتال در خاورمیانه درآمد و با شرکت در نمایشگاه های بین المللی توانست نمایندگی خود را در کشورهایی چون سوریه ،ترکیه ، هند، کویت و عربستان راه اندازی و مسیر فعالیت بین المللی خود را هموار سازد.
در همان سال شرکت علم و فناوری سوبار با اتکا بر دانش فنی و قدرت واحد تحقیق و توسعه مطسا (برند جت پرینتر های خود) توانست خط تولید دستگاه چاپ بر روی تخم مرغ با هد «XAAR» را راه اندازی و اقدام به عرضه آن در اقصی نقاط کشور نماید. در سال ۱۳۸۲ در راستای گسترش ارتباطات تجاری بین المللی اقدام به ایجاد روابط استراتژیک با سایر مجموعه های مرتبط نمود. از این دست می توان به «Honaz FZCO» امارات و «Maple Jet» و «Sorveh» کانادا اشاره کرد. این دست همکاری ها شرایط را جهت ورود به بازار های بین المللی هموار نمود به طوری که هم اکنون محصولات این مجموعه به ۳۷ کشور دنیا صادر میگردد.شرکت علم و فناوری سوبار در انتهای سال ۸۳ با حمایت واحد تحقیق و توسعه مطسا با ارائه چاپگر های Wide Format پا به عرصه صنعت تبلیغات نهاد. در سال ۱۳۸۶ با طراحی و تولید محصول به روز شده با امکانات صفحه رنگی و لمسی و ارتقای عملکرد دستگاه، گام جدیدی در بروز رسانی تولیدات مجموعه برداشت. با اتکا به تجارب بدست آمده در سالهای قبل در زمینه چاپ رنگی در صنعت تبلیغات این مجموعه برای اولین بار اقدام به تولید چاپگر های چندرنگ در صنعت چاپ تاریخ زن ها نمود. این نمونه دستگاه ها در صنایع مختلف از جمله صنایع لوله و پروفیل سازی، آرایشی و بهداشتی و سایر صنایع مورد استفاده قرار گرفت. در همین سال در ادامه همکاری و تقابل دانش فنی امکان سنجی بهرهمندی از هدهای ۳۸۲ در صنعت Coding به این مجموعه واگذار شد. بعدها در سال ۱۳۸۸ از این هدها برای تولید دستگاه چاپ مستقیم بر روی کارتن (یا دستگاههای کارتن نگار) استفاده شد. در سال ۱۳۹۴ طی اقدامی مشابه شرکت «XAAR» درخواست امکان سنجی استفاده از هدهای ۵۰۲ در صنعت کدینگ را به این مجموعه واگذار کرد. با بهره گیری از مهندسین ایرانی و بهره گیری از دانش روز جهانی امروز شرکت علم و فناوری سوبار موفق به تامین نیاز به چاپگر های دیجیتال در صنایع متفاوت همچون صنایع غذایی، لبنی، نوشیدنی ها، مواد پروتئینی، آرایش بهداشتی، داروسازی، رنگ و رزین، کاشی و سرامیک، کابل و لوله سازی، مرغ و تخم مرغ، پلیمری، بسته بندی و تبلیغات در داخل و خارج کشور گردیده است. گفتنی است این شرکت عنوان بزرگترین تولید کننده چاپگرهای صنعتی در خاور میانه را از آن خود کرده است. هم اکنون شرکت برای گسترش مجدد بخش تحقیق و توسعه، با هدف ورود به بازار کاشی و سرامیک، چاپ تزئینی صنعتی را در دستور کار خود قرار داده و در حال حاضر نمایندگی رسمی شرکت «XAAR» جهت عرضه انحصاری هد پرینترهای چاپ سرامیک ۱۰۰۲ و ۱۰۰۳ در ایران به دست آورده است.افزایش و توسعه محصولات و مشتریان، شرکت را برآن داشت تا بخش بازرگانی، فروش و خدمات پس از فروش را جدا نماید و بدین منظور شرکت علم و فناوری سوبار ثبت شد.
بستن
شرکت علم و فناوری سوبار با حدود بیست سال سابقه همکاری مستقیم با شرکت «XAAR» توانست نمایندگی انحصاری پخش و فروش و ارائه خدمات پس از فروش هد دستگاه های چاپ سرامیک و لمینیت را از «XAAR» اخذ نماید.