- تعداد بازدید : ۱۷۵۱ بار
- سال تاسیس : ۱۳۶۲
- تلفن ثابت : ۰۲۱٢٢٠٢٩٨١١
- فکس : ۰۲۱٢٢٠٢٩٨٥٤
- تلگرام : bim_prd
- اینستاگرام : bim_prd
- وب سایت : http://www.bim.ir
- پست الکترونیکی : info@bim.ir
- اپلیکیشن : http://www.bim.ir/Mobile-Bank/default.bim
- خدمات بانک : انواع حساب های ارزی با اعطای نرخ سود-انواع حوالجات ارزی-فاینانس-سوییفت
- لینک آپارات : https://www.aparat.com/bim_prd
- آدرس : تهران-خیابان ولیعصر-بالاتر از تقاطع چمران-شماره ٢٩١٧
-
درباره ما :
از پیروزی انقلاب اسلامی ایران ، چهار بانک توسعه ای در زمینه سرمایه گذاریهای صنعتی مشغول بودند .١. بانک اعتبارات صنعتی که اولین بانک توسعه صنعتی در ایران است به موجب قانون برنامه عمرانی هفت ساله دوم کشور در سال ١٣٣٥ باسرمایه اولیه ٦٠٠ میلیون ریال و به منظور ایجاد و تقویت کارآفرینان بخش خصوصی تأسیس گردید . سهام اولیه این بانک تماماً به دولت تعلق داشت لیکن پس از حدود ٢٠ سال فعالیت، تصمیم گر ...
بیشتر -
درباره ما :
از پیروزی انقلاب اسلامی ایران ، چهار بانک توسعه ای در زمینه سرمایه گذاریهای صنعتی مشغول بودند .
بستن
١. بانک اعتبارات صنعتی که اولین بانک توسعه صنعتی در ایران است به موجب قانون برنامه عمرانی هفت ساله دوم کشور در سال ١٣٣٥ باسرمایه اولیه ٦٠٠ میلیون ریال و به منظور ایجاد و تقویت کارآفرینان بخش خصوصی تأسیس گردید . سهام اولیه این بانک تماماً به دولت تعلق داشت لیکن پس از حدود ٢٠ سال فعالیت، تصمیم گرفته شد که با فروش تدریجی سهام به بخش خصوصی موجبات غیردولتی شدن بانک مزبور فراهم گردد . در اواخر سال ١٣٥٦ با فروش تدریجی حدود پنج درصد سهام به بخش خصوصی ، زمینه غیردولتی شدن بانک آغازگردید . این بانک در مدت ٢٢ سال فعالیت خود ١١٠٧ فقره تسهیلات به مبلغ کل ٧/٨٦ میلیارد ریال به واحدهای تولیدی و خدماتی پرداخت نموده و در سرمایه گذاری ٧٠ واحد تولیدی و خدماتی نیز به مبلغ ١١ میلیارد ریال مشارکت حقوقی داشته است .
٢. بانک توسعه صنعتی و معدنی ایران ، دومین بانک توسعه صنعتی در سال ١٣٣٨ که ضمناً اولین بانک توسعه ای خصوصی در کشور به شمار می آمد ، با سرمایه ٤٠٠ میلیون ریال به صورت شرکت سهامی عام تأسیس گردید . این بانک متعلق به بخش خصوصی بود و حدود ٨٧ درصد سهام این بانک به افراد و مؤسسات ایرانی و١٣ درصد بقیه متعلق به ١٩ بانک و مؤسسه خارجی بود . از ١٩ بانک خارجی ، ٦ بانک انگلیسی – ٢ بانک فرانسوی – ٤ بانک ژاپنی – ٢ بانک آمریکایی – ٢ بانک آلمانی – ١ بانک ایتالیایی و ٢ بانک هلندی بودند . این بانک تا پایان سال ١٣٥٦ قریب به ٢٢٢ میلیارد ریال وام صنعتی و سرمایه در گردش برای ایجاد و توسعه صنایع ایران پرداخت کرده بود و در سرمایه ١٤٨ واحد تولیدی و خدماتی به مبلغ ٢/٤٩ میلیارد ریال مشارکت داشت.
٣. بانک توسعه و سرمایه گذاری ایران ، سومین بانک توسعه ای در سال ١٣٥٢ با سرمایه ٠٥٠ر١ میلیون ریال که پنجاه درصد آن پرداخت گردیده بود ، به صورت شرکت سهامی عام تأسیس گردید. حدود ٨٢ درصد سهام این بانک به ٣٣٣٣ فرد و مؤسسه ایرانی و حدود ١٨ درصد باقی نیز به افراد و مؤسسات خارجی تعلق داشت . این بانک تا پایان سال ١٣٥٦ جمعاً ١٦٥ فقره تسهیلات به مبلغ تقریبی ٥/١٩ میلیارد ریال به صنایع کشور پرداخت کرد و در سرمایه سهامی ١٤ طرح تولیدی و خدماتی جمعاً به مبلغ ٥٨٠ میلیون ریال مشارکت داشت .
٤. شرکت سرمایه گذاری بانکهای ایران در سال ١٣٥٥ با سرمایه اولیه ١٥ میلیارد ریال به صورت شرکت سهامی عام آغاز به فعالیت نمود . سهامداران این شرکت را ١٥ بانک ایرانی و ١٦٠٠ سهامدار از افراد حقیقی و حقوقی تشکیل می دادند .
علاوه بر بانکهای توسعه ای فوق که برای کمک به صنایع بزرگ و متوسط تشکیل شده بود ، کمکهای مالی برای ایجاد و توسعه واحدهای کوچک صنعتی از طریق صندوق ضمانت صنعتی پرداخت می گردید . این صندوق در سال ١٣٣٩ با سرمایه انتقالی از صندوق مشترک ایران و آمریکا به مبلغ ١٣٨ میلیون ریال به صورت مؤسسه غیرتجاری عام المنفعه برای کمک به صنایع کوچک ایجاد شده بود و سرمایه آن به تدریج به مبلغ ٧٧٠ میلیون ریال افزایش یافته بود و کلا متعلق به دولت بود .
این شرکت تا پایان سال ١٣٥٧ در ٢٢ مؤسسه تولیدی و خدماتی ، مبلغی در حدود ٥/٢ میلیارد ریال سرمایه گذاری نمود و سهام ٢٢ مؤسسه تولیدی و خدماتی را به مبلغ یک میلیارد ریال خریداری نمود.
پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران بانک صنعت ومعدن به موجب مصوبه مورخ ١٣٥٨/٠٧/٠٢ مجمع عمومی بانکها ، با اجازه حاصل از ماده ١٧ لایحه قانونی اداره امور بانکها و از ادغام بانکهای اعتبارات صنعتی - توسعه صنعتی و معدنی ایران - توسعه و سرمایه گذاری ایران و شرکت سرمایه گذاری بانکهای ایرانی - صندوق ضمانت صنعتی و صندوق معادن تشکیل گردید . به استناد صورتجلسه مورخ ١٣٦٢/٠٣/٣١ مجمع عمومی بانکها ، موضوع ادغام صندوق ضمانت صنعتی و شرکت صندوق معادن در بانک صنعت ومعدن منتفی اعلام و اساسنامه بانک باتوجه به سرمایه واحدهای فوق الذکر اصلاح گردید . به موجب بند یک مصوبه مجمع عمومی فوق العاده بانک مورخ ١٣٦٧/٠١/٢١ ، صندوق ضمانت صنعتی از تاریخ مصوبه، با کلیه اموال و دارائیها در بانک صنعت ومعدن ادغام گردید .