به منظور بهبود پایداری گذرای سیستم های قدرت در خطوط انتقال فشارقوی هنگام وقوع خطای تک فاز از سیستم هایsingle pole auto-reclosing استفاده می شود. عملکرد صحیح سیستم auto-recloser به رفع سریع خطا بستگی دارد. به دلیل کوپل خازنی بین خطوط فشارقوی در سیستم های انتقال، حتی بعد از بی برق شدن خط خطادار، جریان های خطای ثانویه (secondary fault currents) مانع از خاموش شدن جریان خطا می شوند که عملکرد سیستم auto-recloser را تحت تاثیر قرار می دهد. استفاده از یک راکتور در نقطه ی نوترال راکتورهای شانت در خطوط فشارقوی باعث کاهش جریان های خطای ثانویه و درنتیجه خاموش شدن جریان خطا و عملکرد سریعتر سیستم auto-recloser خواهد شد. بدین منظور نیاز به نصب راکتورهای تک فاز با امپدانس بالا و با استقامت عایقی متناسب با حالت های گذرا در نقطه ی نوترال راکتورهای شانت در شبکه قدرت داریم.
در طراحی این راکتورها توجه همزمان به عملکردهای حالت دائمی و حالت گذرای این تجهیز حائز اهمیت است. توان حالت دائمی، جریان خطای حالت گذرا، استقامت عایقی در حالت دائمی و حالت های گذرا، امپدانس خطی در گستره ی وسیعی از ولتاژ ورودی و همچنین عملکرد صحیح سیستم دفع حرارت و ملاحظات مربوط به شارهای پراکندگی و عدم ایجاد نقاط داغ در سیم پیچ ها و تانک از مهمترین نکات در طراحی راکتورهای نوترال تک فاز می باشد.
در گروه صنعتی آریا ترانسفو با بهره گیری از جدیدترین نرم افزارهای طراحی مغناطیسی مبتنی بر روش اجزای محدود، طراحی الکتریکی و مغناطیسی این تجهیز انجام شده است. دانش تجمیعی در زمینه ی طراحی راکتورهای مغناطیسی در مجموعه ی آریا ترانسفو، امکان طراحی و ساخت انواع راکتورهای مغناطیسی مورد نیاز شبکه ی برق و صنایع مختلف کشور را فراهم نموده است. مشخصات نامی یکی از راکتورهای تک فاز ساخته شده در آریا ترانسفو در جدول زیر ارائه شده است.