کشور تولید کننده:
ایران
شکل فرآورده:
کپسول
مقدار مصرف:
مقدار مصرف هر دارو توسط پزشک تعیین میگردد.
اگر مصرف یک نوبت از دارو را فراموش کردید به محض به یاد آوردن، آن را مصرف کنید ولی اگر تقریباً زمان نوبت بعد فرا رسیده باشد مصرف دارو را طبق دستور پزشک ادامه دهید و مقدار آن را دو برابر نکنید.
توجه:
درمان عفونتهای قارچی حتی با رفع تمام علائم ظاهری بیماری ممکن است چندین ماه به طول انجامد، دوره درمان تجویز شده پزشک را حتماً کامل کنید.
مصرف در دوران بارداری و شیردهی:
اثرات مصرف این دارو در دوران حاملگی در انسان بررسی نشده است مطالعات انجام شده بر روی حیوانات نشانگر بروز عوارضی بر روی جنین با مصرف مقادیر زیاد دارو میباشد.
نام تولید کننده:
−
مدت انقضا:
دوسال
تعداد در هربسته:
۱۰
تداخل دارویی:
در صورت مصرف هر گونه دارویی مخصوصاً داروهای سایمیتدین، ریفامپین، سیکلوسپورین، فنی توئین، تئوفیلین، داروهای کاهنده قند خون، وارفارین، داروهای ضد افسردگی (مثل آمی تریپتیلین و نورتریپتیلین)، داروهای آرام بخش (مثل دیازپام، اگزازپام، کلردیازپوکساید و آلپرازولام) و داروهای کورتیکو استروئیدی (مثل دگزامتازون، بتامتازون و پردنیزولون) به پزشک یا داروساز خود اطلاع دهید.
مصرف همزمان فلوکونازول با ترفنادین، آستمیزول یا سیزاپراید ممکن است موجب اختلالات قلبی گردد لذا از مصرف همزمان آن جداً خودداری نمایید.
شرایط نگهداری:
دارو را دور از دسترس کودکان قرار دهید. دارو را دور از نور و رطوبت ، در دمای زیر ۳۰ درجه سانتی گراد درون جعبه نگهداری نمایید. از مصرف داروهایی که تاریخ انقضای آن ها گذشته است خودداری کنید.
موارد احتیاط:
قبل از مصرف این دارو در موارد ذیل با پزشک خود مشورت نمایید:
درصورت ابتلاء به هر نوع بیماری مخصوصاً بیماریهای کلیه، کبد، اختلالات گوارشی و الکلیسم.
در صورت مصرف هر نوع داروی دیگر.
در صورت حاملگی و شیردهی.
عوارض جانبی:
هر دارو به موازات اثرات درمانی ممکن است باعث بروز برخی عوارض گردد اگرچه همهی این عوارض در یک فرد دیده نمیشود، ولی در صورت تداوم هر یک از عوارض زیر مراجعه به پزشک الزامی است.
دردهای شکمی، تهوع و اسهال، عوارض با شیوع کمتر عبارتند از سردرد، سرگیجه، اختلالات خونی و آسیب کبدی.
عوارض جانبی نادر که در صورت بروز آنها باید سریعاً به پزشک مراجعه گردد:
تب و لرز، ضایعات پوستی، خارش، عوارض پوستی (پوسته پوسته شدن، سرخی، تاول زدن، نازک شدن پوست و نواحی مخاطی)، عوارض کبدی (تیره شدن ادرار، کاهش اشتها، کم رنگ شدن مدفوع، درد معده، خستگی و ضعف غیر عادی، زرد شدن چشمها یا پوست) و خونریزی یا کبود شدن قسمتی از بدن.