انتخاب هدیه به ویژه برای مدیران و مهمانهای خاص داخلی و خارجی کار بسیار سختی است. با انتخاب هدیه اما کار شما به پایان نمیرسد. این پیشکشی شما حتما باید در بسته درخور و زیبا به طرف مقابل ارائه شود. در همین ارتباط ما آجیل خوری ملیله در بسته بندی ویژه که یک هدیه تبلیغاتی و سازمانی است. آماده کردهایم.
شما با انتخابهای خود تحسین میشود. ما به شما کمک میکنیم که هم هدیه مناسبی از صنایع دستی ایران انتخاب کنید. و هم جعبه زیبایی را برای آن محیا کنید.
اگر شما برای هدیه دادن آجیل خوری ملیله، کاسه فیروزه کوبی، مس و پرداز و یا مس و خاتم را انتخاب کردهاید. ما برای شما یک جعبه VIP و فوقالعاده زیبا آماده کردهایم.
این جعبه کمک میکند که هدیه شما به صورت تزئینی در دفتر کار مدیران جای بگیرد.
انتخاب این جعبه و قرار دادن هدیه قوقالعاده شما در آن، بیانگر اهمیت فرد هدیه گیرنده نزد شماست. او به خوبی درک میکند که شما حتی برای انتخاب جعبه هدیه هم وقت گذاشته اید و یک مجموعه نفیس را به او تقدیم کردهاید.
ملیلهکاری
مليله کاری از جمله ظريفترين رشته هاي فلزکاري و يکي از برجستهترين صنايع دستي ايران است.
هنر مليله کاری، محصول کار با طلا، نقره و مس است. که به صورت مفتولهاي باريک درآمده و با صرف. وقت و دقت فوق العاده و مهارت و هنرمندي مليله کار، برشي يا محصول مورد نظر و با بهره گيري از نگاره هاي سنتي و طرحهاي اسليمي به هم پيوند داده مي شوند.
مليله کاري در واقع ظريف کاري نقره با استفاده از مفتول ها و نوارهاي نقره است. قديمي ترين مليله ايران به روايت اکثر محققان مربوط به سالهاي ۳۳۰ تا ۵۵۰ ق.م. (دوره هخامنشي) است.
نقوش رايج در مليله کاري عبارتند از:
دندانه, تابيده, جقه, بته ترمه, ريزه جقه, برگ فرنگ, برگ, غنچه, پيچ, پيچک, سه چشمه و يک چشمه است .
توليدات مليله شامل گيره ، شربت خوري, گلاب پاش, قاب عکس, بشقاب, شکلات خوري, شيريني خوري, زنجير ، گل سينه و گوشواره است.
از آنجا که اين هنر شاخه اي از فلزکاري است، مي توان مسير حرکت آن را در بطن فلزکاري منطقه جست و جو کرد .
رونق این هنر دستی از دوره سلجوقی آغاز و در دوره صفویه به اوج خود رسید. و شهرهای زنجان و اصفهان بیشترین هنرمند را در این حرفه تربیت و به عرصه ی هنرهای دستی تحویل دادند.
ملیله ساز که زمانی به خاطر اشتغالزایی زیاد، ظرافت و زیبایی زبانزد همه جهانیان بود. با مروز زمان و مشکلات مختلف به بوته فراموشی سپرده شد و تعدادی کمی از علاقمندان واقعی، به این حرفه طاقت فرسا و کم سود ادامه دادند.
در صنعت ملیله کاری، استاد کار پس از ذوب شمش، آن را از قالب مخصوص عبور داده و مفتول هایی به قطر یک سانتی متر تهیه می کند. که این مفتول ها نیز با ادامه عملیات دستی، به سیم های نقره ای با قطر یک میلیمتر تبدیل و آماده ملیله سازی می شود.