مرغداری یک از مشاغل پر ریسک در عین حال لذت بخش است. این قشر زحمت کش (مرغدارها) هم دغدغه خود را دارند هم دغدغه مردم! شاید بپرسید که چطور!؟
نکته اینجا است که اگر قیمت مرغ برای مصرف کننده نهایی پایین باشد، امکان دارد که مرغدار بعد از ۴۵ روز انتظار و نگهداری از گله، با ضرر مواجه شود.
از طرف دیگر اگر قیمت برای مصرف کننده بالا باشد، شاید مرغدار ضرر نکند، اما نمیتواند دغدغهی معیشت مردم را نداشته باشد!
بنابراین این صنعت نیاز به مدیریت اساسی و همه جانبه دارد.
البته این مورد تنها یکی از چالشهای مرغداران است! چالشهایی از جمله بروز بیماری در گله، آلوده شدن آب، کمبود نهادهها و خوراک برای طیور نیز از جمله چالشهای مهمی هستند که مرغداران با آن مواجه میشوند.
چالش کمبود خوراک، یکی از مهمترین دردسرهایی است که ممکن است مرغداران با آن مواجه شوند. کمبود و یا نبود خوراک مانند ذرت و سویا، کنسانتره و… با افزایش قیمت این مواد همراه است و باعث میشود مرغداران به صورت محدودتری نسبت به قبل جوجه ریزی کنند.
علاوه بر محدود شدن فعالیت مرغداران، بروز محصولات تقلبی، ضعیف و حتی آلوده با قیمت پایین نیز یکی دیگر از چالشهای این صنعت است.
گروه دی جی ام تکنومیکس، مفتخر است که اعلام کند، در بیش از یک دهه فعالیت خود، هرگز کیفیت را فدای کمیت نکرده است و محصولات خود را با بالاترین کیفیت ممکن، تولید کرده است.
آنالیز محصولات ما، گواه این ادعا هستند و شما عزیزان میتوانید پیش از خرید، نسبت به بررسی آنالیز و مقایسه آن اقدام کنید.
تیم مهندسی فروش دی جی ام تکنومیکس، متشکل از کارشناسهای علوم دامی، در کنار شما هستند تا بررسی آنالیز محصولات را آسانتر کنند!
ما مشتریانمان را از بین مرغداران حرفهای انتخاب میکنیم چرا که کیفیت محصول نهایی مهم است.