دوره های پرورش مرغ گوشتی در قفس در مقایسه با پرورش مرغ گوشتی در بستر برای وزن های مشابه کوتاه تر بوده و با افزایش وزن بیشتر و کیفیت یکسان لاشه های تولیدی همراه می باشد. پرورش مرغ در قفس گوشتی به علت دوره کوتاه تر رشد و کاهش زمان پاکسازی و آماده سازی سالن امکان تعداد جوجه ریزی بیشتری را در طول سال فراهم می کند. همچنین به دلیل عدم تماس مرغ ها با کود بستر خطر ابتلا به بیماری های (کوکسیدیوز و آنتریت ها) تقریبا به سمت صفر کاهش داده می شود و انتقال کود به خارج از سالن پرورش، امکان بازیافت و استفاده اقتصادی و بهداشتی از کود در صنایع دیگر همچون گلخانه و تولید قارچ خوراکی را فراهم می کند.
ایجاد فضای طبقاتی سبب افزایش ظرفیت در واحد سطح شده و مدیریت راحت و دست یابی به سود بالاتر را ممکن می سازد و همچنین از هزینه های اضافه ساخت سالن و تاسیسات مربوط به آن جلوگیری می کند. از طرف دیگر در فصول سرد سال هزینه سوخت مصرفی تا ۷۰% کاهش یافته و در فصول گرم سال انرژی مصرفی جهت خنک کردن سالن ۵۰% کاهش می یابد.
این سیستم بهترین راه ممکن پرورش جوجه گوشتی یکروزه تا مرغ آماده کشتار را پشتیبانی میکند.کفی این قفس بسیار انعطاف پذیر بوده و کود به راحتی از سورا خهای کفی عبور کرده و پرنده دیگر هیچ تماسی با آن ندارد. با توجه به طراحی خاص و منحصر به فرد بشقاب هیچگونه نیازی به تنظیم بشقابها در سنین مختلف پرنده وجود ندارد و پرت خوراک نخواهیم داشت. از آنجا که از سیستم تخلیه مکانیکی استفاده می شود، تخلیه مرغهای گوشتی بسیار سریع و بدون صدمات وارده به مرغهای گوشتی می باشد.
تبدیل بهتر و رسیدن به وزن مطلوب در زمان کوتاه تربه دلیل تحرک محدود نسبت به بستر و یکنواختی وزن گله به علت دسترسی بهتر به دا نخوری و آب خوری از دیگر مزایای قفس گوشتی می باشد.
حاصله توسط نوار نقاله به صورت مستمر از سالن خارج شده كه منجر به تهویه بهتر، کمترشدن تلفات و بیماری های تنفسی و روده ای می شود.
کاهش میزان گرد و غبارمعلق در هوای سالن.
تهويه مورد نياز به ازاي هر مرغ نسبت به حالت پرورش در بستر كاهش مي یابد كه خود منجر به صرفه جویي در مصرف سوخت و شرايط مطلوب تر جهت پرورش مي گردد.
توجه به اتوماسيون انجام گرفته، هزینه های کارگری کاهش یافته و نياز به تردد در سالن ها را به حداقل ممكن می رساند.
استفاده از لامپ های LED و کاهش هزینه مصرف برق و شرایط پرورش مناسب تر داخل قفس ها می شود.
سلول
دیواره سلول ها به شکل توری و از جنس .... بوده که باعث گردش هوای موثرتر می شود. چراغ های LED بر روی دانخوری ها باعث ایجاد روشنایی صحیح در هر سلول شده که بر روی رشد جوجه های گوشتی تاثیرگذار می باشد.
کفی های قابل انعطاف و دربها
طراحی مخصوص اسلت های کف از جنس پلاستیک، بدون نیاز به پوشال در بستر ازایجاد عارضه پینه سینه پیشگیری کرده، همچنین عدم وجود کود در بستر باعث تهویه بهتر و در نتیجه کاهش مشکلات تنفسی و سایر بیماریها می شود. اسلت های کفی جهت بارگیری قابل باز شدن می باشد. درب های عریض کشویی دو طرف سلول ها موجب جوجه ریزی آسان گردیده و نیز دسترسی راحت به مرغ ها را فراهم می کند.
سیستم تامین آب (آبخوری)
شامل ۲ خط آبخوری نیپل با استفاده از ۶ نیپل سوپر در هر خط به همراه فنجان در دو طرف خط دانخوری بشقابی، در مجموع ۱۲ نیپل سوپر با استفاده ازلوله گرد ( ۲۷میلیمتری) در هر سلول و با قابلیت تنظیم ارتفاع به صورت مرکزی در هر طبقه می باشد.
سیستم تامین خوراک ( دانخوری)
در هر قفس دو بشقاب دانخوری نصب می شود که با توجه به ارتفاع کوتاه لبه این بشقاب ها و شکل مناسب لبه ها، امکان دسترسی مرغ ها از روز اول به دان راحت تر صورت می پذیرد و از پرت دان جلوگیری می شود، همچنین با توجه به طراحی خاص این سیستم ضریب تبدیل پایین تر دان و افزایش ضریب تولید در هر دوره از خصوصیات آن می باشد. بشقاب های مخصوص مرغ گوشتی در تمام سنین اجازه دسترسی به دان کافی را به طور موثر برای رشد، بدون ریزش یا ایجاد آلودگی می دهند.
سیستم جمع آوری کود
نیروی محرکه نوارهای کود بوسیله موتورگیربکس هایی تامین می گردد که در هر طبقه به صورت مجزا و متناسب با طول سیستم در نظر گرفته شده اند.
سیستم جمع آوری مرغ
سیستم تخلیه مرغ ها اتوماتیک بوده و باعث کاهش هزینه های کارگری می شود. قبل از زمان تخلیه مرغ ها، نوار کود روشن شده و کود تخلیه می شود، سپس کفی ها به سمت راهرو های میانی بیرون کشیده شده و مرغ ها بر روی نوار در حال حرکت قرار گرفته و به انتهای سالن منتقل می شوند، پس ازآن توسط نوار عرضی متحرک به خارج از سالن جهت بارگیری انتقال داده می شوند.