امروز میخواهیم درباره LCR مولتی متر ها به بررسی به پردازیم و در انتها درباره یکی از این محصول ها یعنی HP-۳۶D را به شما معرفی کنیم . این دستگاه را می توان به عنوان یک نمونه اندازه گیر حرفه ای مصرف کنندگان یک مدار الکتریکی معرفی کرد. هر یک از حروف L, C و R به ترتیب نشانگر یکی از سه مصرف کننده موجود در هر سیستم الکتریکی یعنی خازن، سلف و مقاومت می باشند. در واقع LCR متر دستگاهی برای اندازه گیری مقدار مقاومت الکتریکی، اندوکتانس سلف و ظرفیت خازن است که با نام هایی از جمله: ال سی آر متر، سلف سنج، خازن سنج، اندوکتانس متر، lcr متر دیجیتال و … نامیده می شود. شما می توانید برای بررسی، مقایسه و خرید انواع LCR متر با نازلترین قیمت و ضمانت نامه کتبی به فروشگاه اینترنتی تجهیزات اندازه گیری و ابزار دقیق بهروز مراجعه بفرمایید.
مشخصات کلی خازن متر HP-۳۶D
مولتی متر (Multi meter) یا همان آوومتر که به صورت مختصر Volt – Ohm – Milli ammeter) VOM) نیز گفته می شود دستگاه الکترونیکی می باشد که به وسیله آن می توان چند کمیت مختلف را اندازه گیری کرد.مولتی مترHP-۳۶D یک نوع خازن متر است با عملکرد مناسب و کم مصرف است . عملکرد آن با استفاده از باتری است و دقت در اندازه گیری آن دارای ۹ محدوده اندازه گیری از۰٫۱pF تا ۲۰٫۰۰۰uF می باشد .می توان از این دستگاه برای تست خطا،آنالیز عددی،تست خازن و اندازه گیری ظرفیت خازن استفاده کرد.
تفاوت عمده بین آن ها در نحوه نمایش مقادیر اندازه گیری شده است.
مشخصات فنی مولتی متر HP-۳۶D
دارای گواهینامه ISO ۹۰۰۱
صفحه نمایش بزرگ باوضوح بالا
دارای نشان استاندارد
قیمت مناسب
کیفیت عالی
برند معتبر
طول عمر مفید
ساخت هنگ کنگ
شرکت holdpeak
دارای یکسال ضمانت
خدمات پس از فروش ۵ساله
نحوه عملکرد مولتی متر HP-۳۶D
در مولتی متر HP-۳۶D ، برای کمیت های مختلف در چهار ردیف قوس های مدرج تعیین شده است که هر ردیف به درجات مختلف تقسیم شده است روی صفحه علائم V برای اختلاف پتانسیل، A برای شدت جریان، Ω برای مقاومت الکتریکی، AC برای جریان متناوب و DC برای جریان مستقیم به کار رفته است. معمولاً درجه بندی مربوط به مقاومت الکتریکی از راست به چپ و سایر درجه بندی ها از چپ به راست می باشد.
سلکتور کلیدی است که می تواند روی صفحه دایره شکل حول خود حرکت کند. در محیط دایره درجاتی است که حوزه کار دستگاه را نشان می دهد. اعدادی که کلید سلکتور مقابل آنها قرار داده می شود ممکن است کوچکتر یا بزرگتر از درجات قوس های مدرج باشند. در عمل حوزه کار انتخاب شده را بر آخرین عدد قوس مدرج تقسیم نموده، حاصل تقسیم را که ضریب قرائت نامیده می شود در عدد متقابل به عقربه ضرب می نماییم، به این ترتیب مقدار کمیت به دست می آید.
عملکرد مولتی متر HP-۳۶D
در طراحی آمپر متر های دیجیتال، مقاومت شانتی تعبیه میشود که ولتاژ کالیبره شده ای متناسب با جریان عبوری ایجاد کند. سپس ولتاژ توسط ولت متر داخلی و توسط مبدل آنالوگ به دیجیتال (A/D یا ADC) اندازه گیری میشود. نمایشگر برای نمایش جریان عبوری از شانت، کالیبره شده و میزان آمپر را نمایش میدهد. در برخی مدل ها، نمایشگر برای نمایش مقدار موثر یا RMS جریان کالیبره شده است. (البته لازم بذکر است که مقدار RMS برای سیگنال های متناوب یا AC میباشد).
آمپرمتر شبیه کنتور آب است که میزان آب مصرفی منازل را اندازه می گیرد. هر دو دستگاه (آمپرمتر و کنتور آب) باید طوری در مدار قرار گیرند که جریانهای الکتریسیته و آب از آنها بگذرد، تا بتوان شدت جریان را اندازه گرفت. تمام آبی که از لوله اصلی وارد خانه می شود، باید از کنتور آب عبور کند. مولتی متر نیز باید طوری قرار گیرد که تمام جریان الکتریسته از آن بگذرد، تا بتوان شدت جریان الکتریکی را بوسیله آن اندازه گرفت. این نوع اتصال را اتصال متوالی یا سری می گویند. یعنی اجزا تشکیل دهنده مدار در یک خط مستقیم (یک مسیر هدایت کننده) به یک دیگر متصل اند.