ویرا سگال کارو
ویرا سگال کارو
shop icon svg
  • تعداد بازدید : ۲۷۶۶ بار
امتیاز :
  • لینک آپارات : https://www.aparat.com/ArshehPiano
  • آدرس : تهران - خیابان ولیعصر ـ روبروی جام جم ـ جنب فروشگاه جام جم ـ پلاک ۱
  • درباره ما : استاد بزرگ لشکری با بیش از ۶۰ سال سابقه آهنگسازی و تنظیم قطعات ایرانی برای حفظ و اشاعه موسیقی خصوصا موسیقی ایرانی تلاشی موثر از خود به یادگار گذاشته اند و از سال ۱۳۷۰ رواج ساز پیانو را میسر کرده اند و با بنیانگذاری آرشه جام جم قلب فرزندان را با موسیقی پیوند داده اند. آرشه جام جم، با مدیریت آقای محمد ساختیانچی ، نمایندگی رسمی پیانوی یاماها از سال ۱۹۹۲ و نمایندگی انحصاری پیانوی پرل ریور، ا ...
    بیشتر
  • درباره ما :

    استاد بزرگ لشکری با بیش از ۶۰ سال سابقه آهنگسازی و تنظیم قطعات ایرانی برای حفظ و اشاعه موسیقی خصوصا موسیقی ایرانی تلاشی موثر از خود به یادگار گذاشته اند و از سال ۱۳۷۰ رواج ساز پیانو را میسر کرده اند و با بنیانگذاری آرشه جام جم قلب فرزندان را با موسیقی پیوند داده اند. آرشه جام جم، با مدیریت آقای محمد ساختیانچی ، نمایندگی رسمی پیانوی یاماها از سال ۱۹۹۲ و نمایندگی انحصاری پیانوی پرل ریور، افتخار دارد که بهترین پیانوها را با شرایطی مطلوب و آسان در اختیار هنرجویان و دوستداران موسیقی قرار میدهد.
     
    زندگی نامه استاد بزرگ لشگری

    من در سال ۱۳۰۲ در خانواده ای که همگی با موسیقی آشنا بودند در تهران متولد شدم و پس از پایان تحصیلات ابتدایی بود که به موسیقی روی آوردم از سن پانزده بنا به تشویق مادرم برای فرا گیری علم موسیقی آموختن ویلن را نزد ایشان آغاز کردم و چندی بعد کمانچه را از محضر استادانی چون: حسن بهاری، اصغر بهاری، که دایی و پسر خاله ام بودند شروع کردم. بعد از گذشت دو سال به کلاس ابوالحسن خان صبا رفتم. همچنین از محضر استادانی چون حسین یا حقی، ابراهیم منصوری، مهدی خالدی وروبیک گریگوریان کسب فیض کردم، از آقایان روح اله خالقی و ملیک ابراهیمیان نیز در بالا بردن هر چه بیشتر سطح دانش و آگاهی خود در موسیقی استفاده ی سرشاری نمودم. در سال ۱۳۲۳ شمسی به دعوت مرتضی خان محجوبی به ارکستر ایشان رفتم و دو سالی در ارکستر محجوبی ماندم. در سال ۱۳۲۴ به عنوان سولیست ویلن با رادیو همکاری می کردم و برای شرکت در ارکسترهای رضا محجوبی، ابوالحسن صبا، ابراهیم منصوری و مهدی خالدی نیز دعوت به همکاری شدم. نوازنده های ارکستر، آقایان مجد(تار)، قیاسی(ضرب)، ولی اله البرز(قره نی)، همایون خرم، جهان پناه زارع و من ویلن نواز بودیم. خواننده ها هم ادیب خوانساری وبدیع زاده و تاج و قمر روح انگیز و سعادتمند قمی بودند. ترتبب اجرا برنامه به این شکل بود که ابتدا پیش درآمدی پس از آن آوازی به اجرا در می آمد. آواز هم تقسیم می شد ابتدا مرتضی خان پایه ای مینواخت و بعد آقای مجد قطعه ای اجرا می کرد و یک قسمت را یکی از چهار ویلن می نواخت. هر جلسه یکی از ما مینواختیم، ودر آخر نیز یک رنگ میزدیم. البته گاهی که آقای بدیع زاده حضور می یافتند تصنیفهای کوچکی هم به صورت ضربی اجرا می شد. زمانی که استودیو خلوت می شد مرتضی خان پیانو را از فواصل فرنگی به ایرانی منتقل می کرد به فرض اگر ابو عطا می نواخت فواصل درست به سی کرن و فا سری منتقل می شد شب های اجرای برنامه فقط مرتضی خان کوک پیانو را در حد نیاز خود تنظیم میکرد و بعد به اجرای برنامه پیانو دوباره با فواصل اصلی کوک می شد. اواخر سال ۱۳۳۲ که بنا به عللی همکاری خالدی با دلکش قطع شد بنده با آقای جواد لشگری به مدت دو ماه عهده دار ارکستر شدم و اولین آهنگم با شعر رهی معیری به نام "نازنین یار من، غافل از کار من" شروع شد.

    در زمان تاسیس سازمان تلویزیون ملی با مرتضی خان حنانه به تلوزیون رفتم و سرپرستی ارکستر سازمان ملی را به عهده گرفتم و مدت ۴۱ سال در رادیو تلویزیون خدمت کردم. طبق قرارداد ها و مبادلات فرهنگی، هنری طی دو سفری که به دعوت مسئولین کشورهای ترکیه و آلمان بوده کنسرتهایی در محافل دانشگاهی برپا کردیم و سرپرستی چند گروه هنری نیز به عهده من بود. من از سال ۱۳۵۰ در رادیو تلویزیون متصدی تهیه آهنهای اصیل ایرانی بودم و یکی از کارهای بزرگ هنری ام را با برنامه گلها می دانم. از بهترین کارهایم که آنها را دوست دارم "مناجات" با صدای الهه همراه با شعر بیژن ترقی و پیانوی جواد معروفی "طوفان" با صدای مرضیه و شعر معینی کرمانشاهی، "دریغا دریغا" با صدای اکبر گلپایگانی، "نم نم بارون" با صدای فرشته و شعربیژن ترقی، "هرکه دیدم" با صدای یاسینی و شعر جنتی عطایی، "قهر وآشتی" با شعر بیژن ترقی، گل های رنگارنگ برنامه ۵۷۴ با صدای الهه، شهیدی، فریدون ناصری و شعر بیژن ترقی و تعداد زیادی موسیقی بدون کلام و اورتور بود. در سال ۱۳۶۹ طی صحبتی که با مرحوم جواد معروفی داشتیم، تصمیم به ورود پیانو گرفتم زیرا در عین حال که این ساز، ساز مادر است قابلیت این را دارد که فواصل آن به سری کرن انتقال پیدا کند که این فواصل بیشتر در موسیقی ما مطرح است، بنابراین تلاش خود را در این جهت به کار گرفتم و در نهایت در سال ۱۳۷۰ موفق به گرفتن نمایندگی پیانو یاماها در ایران شدم. طبق آماری که موجود است تا کنون بیش از هزاران دستگاه پیانو یاماها به خانواده ها فروخته شده است. این کار با هدف حفظ و اشاعه ی موسیقی انجام شد و امیدوارم که جوانان ما در جهت پیشبرد موسیقی مملکتمان تلاش کنند و موفق شوند وموسیقی ملی مان را حفظ نمایند.

    لیست جوایز آرشه :

        جایزه بهترین فروش پیانو در سال ۲۰۱۶- ۲۰۱۵
        جایزه بهترین فعالیت بازاریابی برای لوازم موسیقی در سال ۲۰۱۲-۲۰۱۱ از طرف کمپانی یاماها
        جایزه بهترین فعالیت بازاریابی برای لوازم موسیقی در سال ۲۰۱۱-۲۰۰۹از طرف کمپانی یاماها
        جایزه عملکرد فوق العاده برای لوازم موسیقی در سال ۲۰۰۹-۲۰۰۸ از طرف شرکت یاماها
        جایزه بهترین خدمات پس از فروش در سال ۲۰۱۱ از طرف اتحادیه صنفی صوتی و تصویری آلات موسیقی
        جایزه بهترین فروش پیانو در سال ۲۰۰۴-۲۰۰۳ از طرف یاماها
        جایزه بهترین فروش پیانو در سال ۲۰۱۴-۲۰۱۳ از طرف یاماها
        جایزه بهترین فروش پیانو در سال ۲۰۰۵-۲۰۰۴از طرف یاماها
        جایزه بهترین فروش پیانو در سال ۲۰۰۶-۲۰۰۵از طرف یاماها
        جایزه بهترین خدمات پس از فروش برای پیانو در سال ۲۰۰۱-۲۰۰۰ از طرف کمپانی یاماها

    بستن
محصولات
پیانوی آکوستیک گرند یاماها
پیانوی آکوستیک دیواری
پیانوی دیجیتال یاماها
درام دیجیتال یاماها
درام‌ست آکوستیک یاماها
کیبورد یاماها