- تعداد بازدید : ۷۳۱ بار
- سال تاسیس : ۱۳۸۴
- تلفن ثابت : ۰۲۱۸۸۸۸۹۱۸۰
- فکس : ۰۲۱۸۸۷۷۶۲۹۴
- وب سایت : http://www.sialk-co.ir
- پست الکترونیکی : info@silak-co.ir
- آدرس : تهران-بلوار آفریقا-نبش میرداماد-کوچه دامن افشار-شماره ۱-واحد ۶
-
درباره ما :
شرکت نوآوران صنعت سیَلک برپایه نتایج پژوهشهایی که از سال ۱۳۸۴ توسط هیات علمی دانشگاه آزاد کاشان صورت گرفته بود، در آذرماه سال ۱۳۹۲ تاسیس گردید.
– در سال ۱۳۸۴ پس از انجام عملیات مقدمات بافندگی، پس از ۶ ماه پارچه شیشهای بافته شده و ثبت اختراع گردید.– پس از آن کاربردهای فزاینده تر پارچههای شیشهای سه بعدی مد نظر قرار گرفته و پس از طراحی مکانیزم بافت، ساخت ...
بیشتر -
درباره ما :
شرکت نوآوران صنعت سیَلک برپایه نتایج پژوهشهایی که از سال ۱۳۸۴ توسط هیات علمی دانشگاه آزاد کاشان صورت گرفته بود، در آذرماه سال ۱۳۹۲ تاسیس گردید.
– در سال ۱۳۸۴ پس از انجام عملیات مقدمات بافندگی، پس از ۶ ماه پارچه شیشهای بافته شده و ثبت اختراع گردید.
– پس از آن کاربردهای فزاینده تر پارچههای شیشهای سه بعدی مد نظر قرار گرفته و پس از طراحی مکانیزم بافت، ساخت ماکت چوبی آن انجام شد.
– در سال ۱۳۸۷ بافت آزمایشی این نوع از پارچه ها بر روی یک ماشین سنگین بافت، انجام شد. سپس با تغییر نمره نخ و تراکم و طرح بافت، تأثیر این پارامترها بر خواص منسوج فنی (Techno Textile) نهایی، مورد بررسی قرار گرفت.
– در سال ۱۳۸۹ دستگاه مناسب تری جهت بافت نیمه صنعتی این پارچه در اختیار گرفته شد. سپس از انتها به سمت جلو ماشین بافندگی، بیش از ۸۵% قطعات، اصلاح و یا تغییر داده شدند و در نهایت عملیات بافت به حالت نیمه صنعتی انجام گرفته و به مقدار کافی از پارچه مورد نظر بافته شد. به این ترتیب، امکان بافت پارچههای سه بعدی با تعداد لایههای مختلف به هم دوخته شده پدید آمد. این روش نیز در سال ۱۳۹۰ ثبت اختراع گردید.
– با جمعبندی از نتایج این پژوهشها و آزمایشات، شرکت نوآوران صنعت سیَلک به منظور گسترش تحقیق و توسعه و ورود به مرحله تولید صنعتی و همچنین تسری دامنه دانشی آن به سایر کاربردها تاسیس گردید.آغشتهسازی پارچههای سه بعدی بافته شده موصوف با رزینهای مختلف (پلیاستر و اپوکسی)، و ساخت قطعات مناسب جهت آزمایشات مختلف، صورت پذیرفت. آزمایشاتی از قبیل خمش، برش، فشار، ضریب عایق صوتی و حرارتی. این آزمایشات به روش استاندارد و بر روی این قطعات انجام شد. آزمایشات انجام شده، توان خمشی مناسب این صفحات را جهت کاربرد در سقف و دیوارهای ساختمان نشان داد. اما به صورت عینی نیز این صفحات از سوی گروهی از متخصصین و انبوه سازان، مورد آزمایش قرار گرفت.
طی این آزمایشات، صفحات کامپوزیتی با قطر ۲.۷ سانتیمتر و وزن حدود ۴ کیلوگرم در متر مربع، توانستند تا ۱۸۰۰ کیلوگرم در متر مربع بار توزیعی را با دهنه ۶۰ سانتیمتر و با خیز مجاز تحمل نمایند. لازم به ذکر است که بر اساس آئیننامهها، تحمل ۳۰۰ کیلوگرم در متر مربع بار توزیعی برای ساختمانهای مسکونی، و ۶۰۰ کیلوگرم برای آمفی تئاترها و سالنهای جشن و . . . مناسب میباشد. بهعلاوه، این صفحات به خوبی در مقابل ضربات سنگین و تنش حاصله نیز مقاومت خود را نشان دادند. بخش آزمونها توضیحات بیشتری را در این باره ارائه میدهد.
شرکت نوآوران صنعت سیَلک ضمن صنعتی نمودن تولید پارچه سهبعدی با نخ شیشه و همچنین صفحات کامپوزیتی تقویت شده با پارچه سه بعدی شیشهای توانست در اولین سال فعالیت خود به دریافت سه گواهی فنی ارزشمند نایل آید:
– شناسایی شرکت به عنوان یک شرکت دانشبنیان از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور
– ثبت اختراع برای ماشین بافت پارچه شیشهای سهبعدی
– اخذ صورتجلسه تاییدیه فنی (نظریه فنی) بار ثقلی از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازیبرای مشاهده تمامی گواهیهای فنی دریافتی شرکت به بخش گواهینامهها و تاییدیههای فنی وب سایت مراجعه فرمایید.
شرکت اینک با ورود به مرحله صنعتی، بافت پارچه سه بعدی با نخ شیشه با عرض بافت ۴ متر را انجام انجام میدهد. آزمایشات متعدد با انواع رزینها برای آغشته نمودن پارچه سه بعدی و تولید صفحات کامپوزیت صورت گرفته است و رفتار فیزیکی و مکانیکی و مقاومت آنها در مقابل حریق آزمایش شده است. همچنین بارگذاری توزیعی با دهنه تا ۱۲۰ سانتیمتر نیز انجام پذیرفته است که کاملاً با خیز مجاز تحمل بار مینماید. نتایج این آزمونها طی گزارشاتی به کارشناسان و متخصصین بخش ساختمان کشور عرضه و اعجاب آنان را برانگیخته است. صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران هم در این رابطه پوشش خبری خوبی را در بخشهای خبری خود داده است. گزیده گزارشات و فیلمها و عکسهای و گزارشات خبری مربوط به این آزمایشات از اینجا قابل ملاحظه است.
بستن